Medion MD 18318

Popis produktu

Parametry produktu

Barva
Šedá

Parametry produktu

Barva
Šedá

Popis produktu

Robotický vysavač s inteligentní gyro technologií, ovládáním pomocí aplikace pro smartphony, funkce časovače, až 100 minut na jedno nabití a automatický návrat do nabíjecí stanice.

Moderní technologie k čištění podlahy

Udržujte své podlahy čisté a bez námahy - inteligentní robotický vysavač MEDION to dokáže, navíc: využívá gyroskop, tak domácnost čistí systematicky. Parkety, dlažba, lamino a nízké koberce vyčistí v každém zákoutí. Nemusíte se obávat, zda robot skutečně vysál každé místo. Díky praktické aplikaci pro smartphony a tablety sledujete pohyb a ovládáte čistící program pohodlně z gauče.

Bezpečné čištění podle plánu

Robotický vysavač MEDION usnadňuje každodenní život s automatickým vysávání - přesně jak potřebujete. Je-li potřeba, můžete spustit úklid v nastavených časech, abyste jste udrželi domácnost v čistotě, když jste mimo domov. Nabíjení baterie zajišťuje dostatečnou vytrvalost po dobu až 100 minut, a to i u větších místností. Po skončení práce se robotický vysavač automaticky vrátí do nabíjecí stanice - nemusíte se o nic starat! Během své práce spolehlivě identifikuje díky snímačům překážky, jako jsou schody, domácí vybavení - to znamená maximální bezpečnost vašeho vysavače i nábytku. Nikdy jste svůj byt nevyčistil tak efektivně a pohodlně!

Pohodlné ovládání pomocí mobilní aplikací

Zvolíte si způsob úklidu. Stáhněte si bezplatnou aplikaci pro smartphone nebo tablet a ovládejte, jak vysavač vyčistí vaše podlahy.

Protokol čištění

Aplikace pohodlně udržuje posledních sedm procesů čištění. Takže můžete snadno zkontrolovat, kdy a jak dlouho je robotický vysavač na cestě a zjistíte, které místa byly vyčištěny.

Flexibilní plán

Od tohoto okamžiku se vždy čistí přesně tak, jak to chcete. Díky různým nastavitelným plánům čištění můžete přesně určit, v jakých dnech a v jakých časových okamžicích začne váš robot s úklidem. Zde můžete také pohodlně definovat opakování programů čištění.

Ukončete chaos!

Díky modernímu gyroskopu váš robotický vysavač využívá inteligentní cestu. To zaručuje spolehlivé odstranění prachu, vlasů a nečistot, které pohodlně ovládáte z gauče.

Chytrý design

Ať už pod postelí nebo pod zásuvkou - s plochým krytem se váš nový robotický vysavač dostane do jakéhokoliv zákoutí. Je vybaven senzory pro identifikaci překážek a spolehlivě chrání proti kolizím a pádům.

Specifikace

Ovládání robota se provádí pohodlně prostřednictvím aplikace pro smartphone

Připojení k smartphonu je přes Wi-Fi

Automatické a důkladné čištění díky silným kartáčům a silnému motoru

Začněte stisknutím tlačítka nebo programováním

Li-ion baterie (14,4V - 2500 mAh)

Provozní doba až 100 minut

Doba nabíjení cca 4,5 - 5,5 hodin

Kapacita nádrže cca 0,45 l

Omezení čistící plochy pomocí virtuální stěny

Velká a snadno vyjímatelná nádoba na nečistoty

Různé senzory

Automatický návrat na nabíjecí stanici

Rozměry

  • Průměr: 31 cm
  • Výška: 8 cm
  • Hmotnost: 2,45 kg

Obsah balení robotický vysavač MD 18318 (s integrovanou lithium-iontovou baterií), nabíjecí stanice, napájecí zdroj, 2x postranní kartáče, 2x náhradní boční kartáče, 1x náhradní filtr, čistící kartáč    

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Přenosné lednice","https://prenosne-lednice.heureka.cz/"],["Vertikutátory","https://vertikutatory.heureka.cz/"],["Infrasauny a sauny","https://infrasauny-a-sauny.heureka.cz/"],["Hoblovky a protahovačky","https://hoblovky-a-protahovacky.heureka.cz/"],["Svářečské kukly","https://svarecske-kukly.heureka.cz/"],["Hliníkové pergoly","https://pergoly.heureka.cz/f:27115:40687561/"],["Rybářské obratlíky","https://rybarske-karabinky-a-obratliky.heureka.cz/f:16181:536863/"],["Drtičky tabáku","https://prislusenstvi-k-cigaretam.heureka.cz/f:32906:43227392/"],["Turistické a outdoorové GPS navigace","https://gps-navigace.heureka.cz/f:2524:3515/"],["Zlaté prsteny","https://prsteny.heureka.cz/f:5014:41873918/"]],"Vybrané značky":[["Robotické vysavače Webber","https://roboticke-vysavace.heureka.cz/f:26410:54430375/"],["Robotické vysavače Acekool","https://roboticke-vysavace.heureka.cz/f:26410:61774810/"],["Robotické vysavače EZVIZ","https://roboticke-vysavace.heureka.cz/f:26410:54439312/"],["Robotické vysavače Umax","https://roboticke-vysavace.heureka.cz/f:26410:34825996/"],["Robotické vysavače Iget","https://roboticke-vysavace.heureka.cz/f:26410:43962078/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat záchod?","https://zachody.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zachod/"],["Jak vybrat chránič páteře?","https://chranice-na-snowboard.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-chranic-patere/"],["Jak vybrat balanční podložku?","https://balancni-podlozky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-balancni-podlozku/"]],"Vybrané produkty":[["Herkules Lepicí tyčinka Holky a Kluci 15 g","https://lepidlo.heureka.cz/herkules-lepici-tycinka-holky-a-kluci-15-g/"],["Dámské tričko Jsem nevěsta vole bílá","https://damska-tricka-potisk.heureka.cz/damske-tricko-jsem-nevesta-vole-bila/"],["Garthen 60407","https://kulecnikova-taga.heureka.cz/garthen-60407/"],["Rothco Pea Coat","https://panske-kabaty.heureka.cz/rothco-pea-coat_2/"],["Q-Connect A4, 80 g/m2, 500 listů","https://papiry-do-tiskaren.heureka.cz/q-connect-a4_80-g-m2_500-listu/"],["Playseat Trophy - Logitech G Edition","https://herni-sedacky-kokpity.heureka.cz/playseat-trophy-logitech-g-edition/"],["Sada trsátek DUNLOP Kirk Hammett METALLICA - KH01T088","https://trsatka.heureka.cz/sada-trsatek-dunlop-kirk-hammett-metallica-kh01t088/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}