Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
- We set it up to work on three floors with one docking station
- sací výkon
- rotační kartáče
- cena příslušenství v ČR
Vysavač je super, vysává co má. Dobré je ale nechat vysávání na ráno, když je člověk v práci - po mopování jde trošku cítit smrádek při sušení kartáčů(velice jemně).
Cena příslušenství v ČR astronomická. Originální díly na Aliexpress za 20-30% ceny zde.
- slušný sací výkon
- uvítala bych podrobnější návod k mapování místností
- zatím plní očekávání
- je to robot a dělá za mě
- je dokonalý a splnil očekávaní
- žádná
Dokonale uklidí po línajícím psovi.
zatím mám výsavač krátkou dobu,ale prozatím jsem spokojena.
- tichý a výkonný
- snižila se prašnost v bytě na 0
- sám se vysype
- velmi dobrá navigace
- ovládání a monitoring přes chytrou apku
- vymete každý kout
Od té doby co jsme si pořídíli robotický vysavač máme doma neustále skvěle vyluáxováno bez našeho přičinění a navíc nás vysavač neruší, protože pracuje když jsme v kanceláři.
- Velká spokojenost, má mapu, připojení na Wi-Fi v pohodě, chytrý, vysává skvěle
Kupovali jsme v akci a i kdyby ne cena/výkon vynikající, laserové navigace, vše si jemně oťuká, ze schodů nepadá, kaplička na vysavači pruží, takže eliminuje zaseknutí pod nábytkem.
- Dobře vysává i slušně vytře
- Trošku horší apka, ale po nějaké době se v ní dá zorientovat
Sencor EasyClean SRV 3150 OR
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v Sencor
- rychlost dodání
- Vysaje sám celý byt.
- Je to bezúdržbový samostatný stroj.
- Vypadá hezky.
- Sám se jezdí dobíjet.
- Nedělá mu problém koberec ani dlažba.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi robotického vysavače Niceboy ION Charles i6 Black. Pěkný den. Niceboy
- jednoduchá obsluha
- perfektně vysává
- perfektně vytírá
- hlučný
- Vysávání perfektní, máme dlouhosrtsteho psa, vysaje naprosto perfektně
- Při mopovani odpadává nádržka na vodu při najetí na jakoukoliv nerevnost. Přechod mezi kobercem a plovoučkou musí být ohraničen magnetickou stěnou
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral robotický vysavač TESLA RoboStar iQ400.
Rádi bychom se vyjádřili k Vašim připomínkám ohledně mopování:
Prosíme, zkontrolujte, zda je nádobka správně zacvaknuta. Pokud se vysavač potýká s výrazně vyššími prahy nebo nerovnostmi, může to způsobit komplikace. Pokud se problém opakuje, kontaktujte naši podporu na emailu [email protected] a my Vám rádi pomůžeme.
TESLA RoboStar iQ400 je gyroskopický model vysavače, což znamená, že oblasti, kam nemá zajíždět, je třeba ohraničit magnetickou páskou. U laserových modelů se tyto zóny nastavují v aplikaci, ale u gyroskopických modelů to není možné.
Pokud máte jakékoliv další dotazy nebo potřebujete asistenci, neváhejte nás kontaktovat.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
Kvalita úklidu
kvalita bez práce. doporučuji .
- Česká značka
- Aplikace neposílá notifikace když má vysavač jakýkoliv problém
- Dřevěnou podlahu náhodně mapuje jako koberec
- Prakticky se neumí vyhnout ničemu jinému než pevným překážkám. I ty se často snaží přetlačit. Vše ostatní stěhuje před sebou
- Tragická podpora ze strany výrobce
Kvalitně zpracovaný vysavač s bohatou výbavou za slušnou cenu. Ovšem s naprosto nedotaženým softwarem, který jej prakticky činí nepoužitelným... Od výrobce se akorát dozvíte, že vysavač je v pořádku, chyba je ve vás. A strhnou Vám při vrácení amortizaci za poškrábaný nárazník (který si vysavač odřel sám)...
- Rotační kartáče
- Nemusíte se starat o jeho kondicí vše vám řekne nebo upozorní sám v aplikaci
- Vytírá a pořádně i rohy - tu možnost vám nabídne v aplikaci
- Robot s aplikací naprosto předčí vaše představy o úklidu podlah
- Aplikace vám rozšíří možnosti úklidu
- Neumí vytírat schody!jinak nemá žádnou nevýhodu!
Nejlepší robotický vysavač s rotačními mopy, který jsem kdy měl. Vyzkoušel jsem a koupil jich 5 od různých renovovaných značek ale žádný tu podlahu nevytřel tak dokonale jako duoro x comfort profi. Žádný tahací nebo vibrační mopy nikdy nic pořádně neumyli. Tenhle k té podlaze byl nekompromisní a manželka je teď spokojená. A pokud je spokojená ona, tak je spokojený i celý svět., Škoda,že neumí vytírat schody,okna,umyvadla,stěny v koupelnách, kachlíky, zrcadla nad umývadlem,sekání trávy apod.
Z vysavače jsem nadšený, ale je to můj první robotický vysavač, tak nemohu moc porovnávat.
Také mám ideální byt s nízkými prahy, bez koberců a domácích mazlíčků, takže mi výsledek přijde dokonalý, ale třeba by stejného za těchto podmínek zvládl o polovinu levnější, každopádně po 10 použitích nemám co vytknout.
Vybíral jsem podle parametrů (sací výkon nad 5000 pa, lidar, základová stanice) a za tuhle cenu neměl široko daleko žádnou konkurenci.
Za dobré peníze super výrobek vřele všem doporučuji tento produkt si za koupit .Opravdu velká spokojenost děkuji.
Za tuto cenu, super. Navigace je celkem dobrá, nejezdí nijak zmateně. Nabíjecí stanici najde v pohodě sám i z jiné místnosti. Mopování taky dobré. Na každodenní úklid dostačující. Na zvířecí chlupy funguje skvěle, nádobku na nečistoty není třeba vysypávat po každém úklidu.