Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
+ proti úředchozímu překoná i práh a je o něco rychlejší, rychleji se orientuje
- občas zbyde někde smítko při vytírání, především u prahů
OPRAVDU SKVĚLE UKLÍZÍ
OBECNĚ BYCH RADĚJI DOTAZNÍKY NA SPOKOJENOST S VÝROBKEM ZASÍLALA DALEKO POZDĚJI
JEDNAK NA ZAČÁTKU JE PŘECE VŠECHNO KROM VADNÝCH VÝROBKŮ SKVĚLÉ
DŮLEŽITÉ ALE JE VĚDĚT, JAK DLOUHO TEN VÝROBEK VYDRŽÍ V DOBRÉ KVALITĚ A TO UŽ BÝVÁ SAKRA ROZDÍL
- Ani nevysaje ani nevytře. Drahá hračka na nic
Reakce značky Niceboy
Mrzí nás, že robotický vysavač Niceboy ION Charles i3 Plus nenaplnil Vaše očekávání a tedy ho nedoporučujete.
Pokud máte pochybnosti o jeho správné funkčnosti, doporučujeme reklamaci u prodejce. Bohužel se může jednat o vadný kus za což se omlouváme.
Děkujeme za recenzi. Pěkný den. Niceboy
- Samostatný a 100% schopný
- Vysávání hladkých povrchů
- Krátké psí chlupy z koberce bez šance
- Naprosto zmatečný pohyb
Vybral jsem ho jako náhradu za Teslu Robo5000, protože ta nemá středový kartáč, nicméně ten evidentně nemá žádný smysl pro moje účely.
Ta logika pohybu je příšerná. Občas se objeví náznak logiky, ale vzápětí to úplně popře.
- vše funguje jak má
- ovládání apkou super vše funkční
- plnování úklidu, volba intenzity vytírní a vysávání, volba vybraných místností
- OK
- odkaz na apku nefunguje, na Google play nebyla ke stažení, staženo z jiného sdroje
vysavač pracuje podle očekáváná, je trochu hlučnější než jsem čekala, stanice LULU dlouho suší někdy je to otravné, 1x vysavač nenašel cestu zpět zasekl se pod stolem, koberce nemáme
- Vysává dobře
Vysavač je parádní, nechápu, proč jsem si ho nekoupila už dříve. Krásně vysaje i rohy a zajede všude, kde se vleze. Jsem ráda, že sbírá i moje dlouhé vlasy. Vytírání jsem zatím nezkusila. Snad dlouho vydrží, protože je to skvělý pomocník.
- sací výkon
- samovyprazdňování
- apikace
- zatím nic
zatím super
- Výrazně lepší v pohybu a chování u překážek oproti starším modelům
- Nelze použít bez aplikace v mobilu
nic
- laserová navigace
- samočištění
- tichost
- výdrž
- plánování úklidu
- nastavení ploch s kobercem (vysavač nemopuje)
Je to můj třetí robotický vysavač a musím říci, že jsem lepší nikdy neměla.
Nenalezla jsem asi žádné nagativum. Jsem naprosto nadšená. Skvěle vysává (domácnost s pejskem) i mopuje. Mopování není jen stírání, ale díky rotačnímu pohybu kartáčů opravdu vytírá.
Velice oceňuji možnost nastavení zón pro úklid a virtuální zdi.
OK
Na vysavač jsem se opravdu těšila. Doma mám jestě Irobot Roomba i7, ale potřebovala jsem, kvůli psům i robot, který jen neroztírá špínu, ale mopuje. Po dlouhé úvaze a čtení recenzí, jsem se rozhodla pro Comfort profi. CHYBA!! Vysavač sice došel, vybalovala jsem jej s radostí, ale od té doby moje nervy zažily neskutečný proces. Stáhla jsem aplikaci, ale nepodařilo se spárovat robot s dokovací stanicí, takže úklid nemožný. Nejde bohužel provést ani aktualizaci. Aplikaci jsem tedy odinstalovala a od té doby nešla nainstalovat, protože na straně prodejce byla chyba. Takže jsem čekala od pátku do úterý, než se ji podařilo zprovoznit. Dnes je středa, robot stále hlásí stejnou chybu, že stanice je odpojená od robota, aktualizace nelze dokončit a v obýváku mi stojí krám za 20 000 na výstavku. Na infolince se pouze dozvím, že jej mohu vrátit. Nic víc....potřebuje to ještě nějaký koment??
- dobře vysává
- jde uklízet v různém pořadí
- uklízí lépe než dražší model od jiného výrobce
- snad jen horší prvotní spárování robota a mobilní aplikace
- tichý, perfektně fungující
- Zatím spokojenost
Snad bude dlouho slouzit
- Efektivní úklid
- Skvělý pomocník
- Skvělá zábava pro zvířata
- Ovládání přes mobilní aplikaci
- Možnost naplánování úklidu na určitý čas
Hodnotím velmi kladně, převážně z důvodu, že výsledek úklidu je efektivní a šetří mi to čas. je to skvělý zábava pro mojí kočku. Robota lze ovládat přes mobil a nastavit čas úklidu a bezkonkurenční cena. Rozhodně koupě nelituji ba naopak vřele doporučuji.
Výborná komunikace