Poradna ETA Master 5229 90000

Autor: Jarca | Vloženo: 18.01.2022 000 21:29 | Témata: Poradna ETA Master 5229 90000

Jarca

Jarca

Návod k použití vysavače ve dvou patrech?

Dobrý den, vysavač ETA Master 5229 90000 chceme používat pro dvě patra. Můžete mi poradit - musím si koupit dvě základny (pokud se dá další základna koupit), nebo mohu vysavač přenést do jiného patra a použít bez základny? Zmapuje si toto patro a uloží mapu pro příští použití? Ani v návodu jsem se toto nedočetla. Moc děkuji za rady...

  • 19. ledna 2022 - Oficiální zástupce obchodu roboticky-vysavac.cz

    Dobrý den,

    při přesunu mezi patry se doporučujeme přenášet i nabíjecí stanici. Je to z důvodu, že pokud vysavač přenesete do jiného patra, v aplikaci načtěte ve správě map odpovídající mapu, vysavač umístíte do nabíjecí stanice (která bude umístěna na stejné místo, jako je zakreslena již v mapě), pak vysavač přesně ví kde je, a kam se má po úklidu vrátit. Nemůže nastat situace, kdy v novém umístění nenajde svou polohu. Po dokončení úklidu se takto i robot vrátí do nabíjecí stanice a nabije se - bude připraven pro další úklid.
    Vysavač je možné přenést i bez dobíjecí stanice, ale není zaručeno, že dokáže přesně určit svoji polohu. Pokud vysavač správně nepozná svou polohu, pak smaže aktuální mapu v paměti vysavače a začne vytvářet novou. Nicméně může vyzkoušet oba způsoby a uvidíte, který Vám bude vyhovovat.

    Pro informaci ohledně možnosti dokoupení stanice bude třeba kontaktovat přímo ETU.

    S pozdravem a přáním pěkného dne

    ROBOT WORLD s.r.o.
    www.roboticky-vysavac.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.