Poradna iRobot Roomba 780

Autor: | Vloženo: 25.11.2011 000 22:47 | Témata: Poradna iRobot Roomba 780

Rozdil mezi roomba 780 a 770

Jaky je hlavni rozdil mezi temito dvema typy? Rad bych si vyjasnil, zda ma cenu priplatit za typ 780 nebo postaci 770. Obyvam byt v novostavbe 4+1, 125 m2, dlazba, drevene podlahy, pouze dva mensi koberce (8m2), bezprahovy byt, pejsek (maly pudl), jedna zena, dve deti. Predchozi zkusenost s temtito luxy nemam, neustale hadky okolo luxovani mne motivuji pro lux jako vhodny rodinny vanocni darek. Mockrat dekuji.

  • 26. listopadu 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    rozdílem mezi modelem iRobot Roomba 770 http://www.roboticky-vysavac.cz... a iRobot Roomba 780 http://www.roboticky-vysavac.cz... je v tom, že model 770 zvládne na jedno nabití max. 3 místnosti 90m2, díky tomu že prostor bere jako celek, tedy všechny 3 místnosti jako jednu plochu. Zatímco model 780 má v balení virtuální stěny s funkcí litghouse, které rozestavíte do otevřených dveřích místností a robot dokáže postupně uklíze místnost po místnosti a díky tomu zvládá až 5 místností až 120m2 . Vždy ho stěna uzamkne v místnosti a díky umělé inteligenci pustí až je místnost dovysátá a navede ho do další místnosti.
    Takže pokud budete chtít aby robot uklidil Váš byt na jedno nabití, aniž by se musel robot nějak přenášet tak pak koupit model iRobot Roomba 780, protože 770 Vám to nebude zvládat.
    S tím, že ať koupíte jeden nebo druhý model, budete určitě spokojen, tyto roboti se řadí mezi nejlepší roboty na trhu.

    S pozdravem a přáním hezkého dne

    Robotický vysavač
    http://www.roboticky-vysavac.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.