Poradna iRobot Roomba 780

Autor: | Vloženo: 24.04.2012 000 20:31 | Témata: Poradna iRobot Roomba 780

Proč Roomba 780 a ne lacinější např. kopie od sencor?

Již mám Roomba 780, ale jsem nevěřící Tomáš, tak by mě zajímalo jestli mi někdo zdůvodní v čem je zásadní rozdíl a v čem je skutečně lepší než ,,podobní'' roboti...

  • 25. dubna 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    rozdíly mezi jednotlivými značkami jsou poměrně zásadní. Roomby http://www.roboticky-vysavac.cz... mají umělou inteligenci a prostor si mapují senzory, kdežto u většiny ostatních robotických vysavačů je pouze náhodné ježdění. U robotických vysavačů s náhodným ježdění je pokrytí plochy do 80% u Roomby díky mapingu je to 98% pokrytí. Dále Roomby mají patentovaný vysávací systém a to dva proti sobě rotující kartáče, každý se točí jinou rychlostí, to vytváří určitý podtlak, a ten zajištuje kvalitu vysání. Sencor který iRobota okopíroval, mu sice dal též dva kartáče, ale už ne to že by se točili určitými rychlostmi. Dále je velký rozdíl ve zpracování robota (plasty), iRobot je mnohem méně poruchový nežli je tomu u jejich kopií. U iRobotu máte nárok po dobu dvou let záruky nárok na bezplatné svozy v případě reklamace. Takže určitě v takovýchto případech se vyplatí nešetřit.
    Roomba se řadí mezi nejlepší na trhu opravdu díky svoji kvalitou úklidu a umělou inteligencí, díky tomu, že 700 řada je vylepšená v nové generaci o další funkce, pokud srovnáme se Sencorem pak se jedná o 3 kategorie níže robot a stačí se přijít podívat k nám na prodejnu http://www.roboticky-vysavac.cz... na roboty, aby jste je viděl na živo a sám poznáte hned na první pohled zásadní rozdíly.


    S pozdravem a přáním hezkého dne.

    Robotický vysavač
    http://www.roboticky-vysavac.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.