Poradna iRobot Roomba 780

Autor: | Vloženo: 03.12.2012 000 21:12 | Témata: Poradna iRobot Roomba 780

Uklízení menšího bytu

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda tento iRobot zvládne uklízet i menší panelákový byt (3+1, cca 70 m2). Výrobcem je totiž doporučován pro byty či domy s vyšší rozlohou. Nebude to tedy problém třeba vzhledem k jeho velikosti? U nás se bude muset poprat s menšími rozměry volné plochy a naopak bude často narážet na překážky v podobě nohou od židlí, stolů a postelí... Měl by mít kvalitní mapování, tak věřím, že se s tím dokaže poprat. Děkuji za odpověď.

  • 4. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    model irobot roomba 780 http://www.roboticky-vysavac.cz... si dokáže poradit s Vaším bytem bez problému. Díky majákům (ligthouse) dokáže postupně uklízet místnost po místností a díky tomu Váš byt zvládna uklidit na jedno nabití. Díky umělé inteligenci iAdapt si s prostorem poradí. To že je určen na větší plochy neznamená, že u Vás by měl nějaký problém. Bude umět díky majákům postupně uklidit místnost po místnosti a díky tomu úklid je efektivnější a zvládna celý Váš byt na jedno nabití.

    Určitě volba tohoto modelu je dobrá a doporučili by jsme ho i my jako specialisti na robotické vysavače.

    S pozdravem a přáním hezkého dne

    Robotický vysavač
    http://www.roboticky-vysavac.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.