Poradna Robotické vysavače


Autor: Petr | Vloženo: 16.12.2020 000 17:36 | Témata: Poradna Robotické vysavače

Petr

Který doporučíte

Dobrý den,
Jelikož máme poslední dobou problémy s našim starším robotem (roomba 980 - stáří 3 roky) - nedaří se mu parkovat do základny, prestiže je od pořízení na původním místě, rozhodli jsme se pro pořízení nového. V tuto chvíli se nejedná o cenu, ale o srovnání možných kandidátů mezi které jsem zařadil:
1. iRobot Roomba s9
2. Duoro XCONTROL
3. Případně navrhněte jiný
Mokré stírání přímo nevyžadujeme, ale možná bychom to třeba 1x týdně využili.
Použití je denně (jelikož máme psa - NO) na plochu cca 90m2 dlažba a dřevěná plovoucí podlaha, bez prahů pouze s přechodovými lištami. Z toho jsou dvě místnosti na jih, zbytek na sever nebo bez oken. Důležité je možnost programování v různé časy v jednotlivých dnech v týdnu a také možnost spustit na dálku, když by bylo potřeba. Větší část úklidu se provádí v čase mezi 8,00 - 14,00. Tzn. na podlahu svítí slunce.

Děkuji za odpověď.

  • 17. prosince 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    dle popisu chování robota se bude zřejmě jednat pouze o pokles kapacity baterie a proto již robot nedokáže dobíjecí stanici vyhledat. Po výměně baterie by měl opět sloužit tak jako dříve.

    Co se týče srovnání uvedených modelů, tak pokud pomineme funkci mopování, kterou model S9 nemá. Je model S9 jednoznačně lepší model, jak do možnosti zmapování prostor, pokrytí, funkcí v aplikaci (vymezení plochy kterou chcete vysávat, zamezení v pohybu kam nechcete aby zajížděl), tak bych řekl i do kvality obou modelů.

    V případě zájmu se na nás můžete obrátit a nabídneme Vám vhodnou baterii pro Váš stávající model, případně ještě poradíme s výběrem nového modelu.

    S přáním pěkného dne
    Robotwolrd s.r.o.
    www.robotworld.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.