Poradna Roborock S5

Autor: Miroslava Ziková | Vloženo: 04.02.2019 000 15:55 | Témata: Poradna Roborock S5

Miroslava Ziková

Miroslava Ziková

Jaké jsou rozměry a kolik potřebuje prostoru na průjezd

Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry vysavače? A do jak velkého prostoru zajede? Myšleno na šířku - například mezi nohy nábytku nebo do úzké uličky mezi nábytky.

Kolik obecně robotické vysavače potřebují kolem sebe prostoru navíc, aby někam zajely? Mám malý byt a malé rozestupy nábytk a jde mi i o to, aby luxoval například i pod židlemi a dalším nábytkem s nohami a v malých prostorách a nezasekával se nikde a nebyl nutný pořád někam přenášet a nebo obsluhovat a nebo mu nebyly v malém bytě všechny rozestupy mezi věcmi nebo věcmi a stěnami malé.

Dále ještě bych potřebovala vědět, jak se to řeší s dveřmi a jak uklízí za dveřmi (když zůstanou otevřené, aby mohl do místností, včetně příslušenství).

Děkuji za odpověď.

  • 4. února 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    rozměry robota jsou 35,3 cm šířka a 9,65 cm výška. Aby robot zajel bezpečně pod nábytek potřebuje výšku aspoň 10 cm. Ohledně zajíždění mezi nohy od židlí a podobně. Tak zde záleží na tom, zda-li se robot do daného prostoru dostane. Jelikož má kulatý tvar, tak pokud se robot potřebuje otočit, tak se otáčí na místě a to právě díky svému tvaru. Pokud se Vám tedy robot dostane do Vámi popisovaných prostor na svoji šířku a výšku, tak Vám daná místa vysaje. Ohledně dveří, opět platí pokud se tam robot dostane je schopen prostor vysát. Nicméně jde také spíše o to, aby si robot dané dveře při vysávání nezavřel.

    Přejeme hezký den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.