Poradna Rowenta RR 7447 WH

Autor: Jana | Vloženo: 27.04.2023 000 21:36 | Témata: Poradna Rowenta RR 7447 WH

Jana

Nelze se připojit k wifi

Dobrý den, od ledna 2023 používám Rowentu robotický vysavač. Fungoval bez problému do dnešního dne, kdy se odpojil od wifi (byl v režimu offline) a od té doby se nelze připojit k wifi. Restartovala jsem několikrát podle pokynů a opakovaně se zkoušela připojit, ale bohužel bez úspěchu. Můžete mi prosím poradit, kde je chyba? Wifi funguje, je pořád stejná, pořád stejný signál. Děkuji za pomoc :)

  • 28. dubna 2023 - Oficiální zástupce značky Rowenta

    Dobry den,
    zkuste prosim tento postup. Melo by pomoct. Obcas se to muze stat treba po aktualizaci firmware v robotovi.

    1) vypnete aplikaci v mobilu - uplne uzavrit v menu otevrenych aplikaci

    2) zapnete aplikaci a podivejte se, zda nejsou dostupne aktualizace pro aplikaci, pokud ano, aktualizujte ji na nejnovejsi verzi a pak ji opet vypnete uplne

    3) vytahnete robota z dokovaci stanice a zmacknete obe tlacitka na robotovi najednou a drzte do doby, nez si robot pipne a jedno z tlacitek zacne blikat - tim vratite robota do tovarniho nastaveni vcetne odstraneni predchoziho pripojeni k wifi.

    4) pokud mate robota, ktery ma jeste tlacitko pro hardware vypnuti - najdete ho po odklopeni krytu nadobky na prach. Kdyz ho mate, tak jej vypnete a nechte robota odpocivat 30s. pote tlacitko zapnete a vratte robota do dokovaci stanice. Pokud tlacitko nemate, tak zmacknete tlacitko zapnuti vypnuti na vrchu robota a drzte do doby, nez se robot uplne vypne. Az tlacitko prestane svitit, nechte ho opet 30s odpocinout, tlacitkem ho zapnete a pak vratte robota do dokovaci stanice

    5) kdyz je robot v dokovaci stanici, tak zkuste robota opet pripojit dle pokynu v aplikaci.

    pokud to nepujde, vyzkousejte tento postup jeste alespon 2x. V 99% se to povede. Dulezity je ten reset zmacknutim dvou tlacitek najednou. Pokud tohle nepomuze, kontaktujte nas prosim na [email protected] a zaslete link na tuto konverzaci + svuj telefonicky kontakt a spojime se s Vami.

    Hezky den
    Rowenta

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.