Poradna Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Autor: Michaela | Vloženo: 07.01.2022 000 18:29 | Témata: Poradna Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Michaela

Nelze spárovat s aplikací

Dobrý den, stála jsem si k robotovi aplikaci Mi Home, nastavila jsem region Čína, přes "Add a device" ručně vyberu vysavač (nemá QR kód), a postupuji dle pokynů - reset Wi-Fi, připojení vysavače do telefonu, spárování proběhne úspěšně, vyberu místnost, kde se vysavač nachází a změním jméno.
Po uložení, ale ve svém profilu spárovaný vysavač nelze najít, mám v aplikaci pouze přidanou místnost, kde se nachází, ale aplikace píše, že nemám žádné zařízení - Device (0).
Zkoušela jsem aplikaci odinstalovat, restartovat telefon a upravit nastavení aplikace v telefonu a vše marně.
Původně jsem používala aplikaci v regionu Česká republika, tam zařízení fungovalo, bohužel ale nebyla pro daný region v plné verzi, takže nešlo upravovat nahranou mapu.

Prosím o radu.
Děkuji

  • 8. ledna 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    bohužel tento model nepodporuje úpravu mapy, region Čína Vám fungovat nebude, takže doporučím aplikaci přepnout do verze pro ČR. Jedná se bohužel o základní model bez možnosti nastavení zón a oblastí. Mapa slouží pouze k orientaci, kde robot uklidil.

    S pozdravem a přáním pěkného dne

    ROBOT WORLD s.r.o.
    www.roboticky-vysavac.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.