Poradna Xiaomi Mi Robot Vacuum

Autor: | Vloženo: 26.06.2019 000 16:32 | Témata: Poradna Xiaomi Mi Robot Vacuum

Vypínat či ne?

Zdravím, chci se zeptat, zda je lepší vysavač po vysávání vypnout, nebo ho můžu nechávat v režimu spánku v nabíjecím doku (a dosáhne režimu spánku i v nabíjecím doku)? Výstavám každý den.
..
A dále, při prvotním nastavení jsem měla možnost určit místnost, ale teď už to nějak nemůžu najít (možná je to v aplikaci xiaomi home. Kde to najdu?

  • 27. června 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    pro robotické vysavače je nejpřirozenější stav pokud jsou v době nečinnosti v kontaktu s dobíjecí stanicí. Po dokončení úklidu jde do robota největší napětí, aby byl co nejdříve připravený k práci, poté už jen udržovací hodnota pro optimální chod baterie. Při prvotním nastavování je místnost důležitá pro aplikaci z toho důvodu, když má uživatel více produktů od Xiaomi, lze je rozřadit dle místností pro lepší přehled a ovladatelnost. Přenastavit to lze v nastavení aplikace, nikoliv nastavení samotného robota. Je možnost tedy přenést robotický vysavač mezi kategoriemi (místnostmi), případně robota z aplikace smazat a propojit znovu. Na mapu půdorysu toto nastavení vliv nemá, ta zůstává stále stejná bez označení daných místností pro vysávání.

    S přáním pěkného dne
    www.robotworld.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.