Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
Je kvalitnější než předchozí Rob.vysavač.Zatím jsem moc spokojená
- Po značce tesla mám tento vysavač a jsem velíce spokojen.
- Perfektni vysavač a mop, jde naprogramovat pohodlně v aplikaci, jde nastavit zony kam smi a kam nesmi, lze poslat pouze do 1 mistnosti, lze volit intenzita vysavani a mopovani, sam si umyje hadr a sam si dopusti z nadobky cistou vodu a vylije do nadoby spinavou. Hadr si sam vysusi. Lze volit jak casto si ma hadr chodit cistit jestli po 10minutach, 15 atd. Nenarazi do nabytku a v aplikaci lze kontrolovat kde presne se pohybuje po byte. Lze nastavit mapa pro 2 ruzna patra nemovitosti. Nadobku na prach muzete pred vysypanim zkontrolovat jestli v ni nemate nejaky predmet ktery byste postradali nebo deti napr. Lego, lze vysypavat automaticky rovnou do sacku a po mesici vyhodit, popr vyklepat do koše z nadobky po vysatí a kontrole.
- Dock jde take perfektne naprogramovat, intenzita suseni a i intenzita myti hadru, hadr po cisteni opravdu cisty a suchy, vychytany skvele
- Lze ovladat i na mobilu jako auticko na dalkovy ovladani, pomoci joysticku coz je celkem vtipny, urcite nejakeho muze co je dusi dite potesi
- Nevyhoda je cena, pokud si ale vezmete ze uklizeci sluzba si vezme za hodinu urcity obnos tak je porizovaci cena za par tydnu zpet
- Hlucnost, tv si u vysavani fakt nepustite
- Soucasti baleni neni cistici roztok OMO, lze dokoupit na internetu zvlast, obsahuje trochu tea tree oilu ale ze by to byl nejaky zazrak to se rict neda
- Rozhodne to nevycisti spary a hodne spinavou podlahu, spise je mop udrzovaci abyste nemuseli litat s hadrem, pokud pustite kazdy den nebo obden tak podlaha zustane cista. Ale cerne spary to fakt neda, coz je logicke, neni to zadny parni cistic….
- Soucasti baleni neni nahradni hadr, kartacky atd, lze na netu dokoupit zvlast.
- Instalace a parovani s mobilem je komplikovana, instalovala sem to cca 6x nez se mi to povedlo, starsi osoby budou mit problem, aplikace v anglictine ale to lze vse s nekym nastavit a ovladani naucit
- Nevysaje pavuciny, vysavac nevyhazujte, budete obcas muset vytahnout i bezny stroj.
Nas roboticky vysavac je milacek rodiny, muz prestal nadavat ze je doma bordel a ze ma drobky na ponozkach, nedam na neho dopustit, pustim ho a jdu s detmi na zmrzlinu, vratim se a mam vysato a vytreno, posbira i moje vlasy z podlahy, pokud mu nebudete hejbat s domeckem (dokovaci stanici) tak navigace funguje perfektne, jeste se nestalo ze by se nejak seknul nebo jel nekam kam nema, zakazane zóny funguji skvele. Usetri spoustu casu. Jednou za cas je potreba prekontrolovat filtry, vycistit filtry ale neni to nic strasneho. Pred uvedenim do provozu doporucuji vsem doma peclive vysat a vytrit aby si hned vysavac nenicili a necim neucpali. Rozmackany rohliky nebo rozslapanou cokoladu to neuklidi, ale pokud clovek neni uplny prase tak je to dokonaly spolecnik do domacnosti:-). Pokusy s tim ze neco schvalne rozliju a rozslapu a pak tam pustim robota sem nedelala, nemam to zapotreby stroj nicit. Je urcen pro kazdodenni udrzovaci uklid a ne pro pokusy. Za me po mycce a pracce nenahraditelny! Urcite bych koupila znovu, koupe nelitujeme.
- Můj první robotický vysavač. Nemám žádné srovnání. Zatím plná spokojenost.
Funguje :-)
Jsem maximálně spokojena , jak s vytiranim tak se sběrem prachu a určitě doporučuji u mě uklizi super
- Jednoduchá aplikace
- Hlučnější
Hlučnější chod vysávání, (výkon ovlivňuje hlučnost), nejvyšší hlučnost = nejvyšší výkon.
Cením skvělou gyroskopickou navigaci.
Automaticky se dobije a poté pokračuje v úklidu.
Množství mopování nastavitelné v aplikaci.
Dálkový ovladač s různými funkcemi.
Ovládání vysavače aplikací na dálku.
Funguje.
Verk 24462 bílý
Přidáno: 13. června 2024
(naposledy upraveno 13. června 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- slabé sání
- bere jen chlupy,vlasy
výběr náhodný, nelíbí se mi,že jezdí 4x dokola a jezdil by asi víc, ale já ho pošlu domů.
- Jednoduché připojení do mobilní aplikace i následné ovládání, které je komplet v češtině
- I na normální výkon vysává velmi slušně
- Starý vysavač se mi furt někde zasekával a pak uklízel celý byt znova, tento přesně ví kde byl a kam ještě musí zajet
- Mám ho cca půl roku a zatím jsem měnil sáček max 2-3krát, takže fakt vydrží
- Zvládne i větší prahy
- Klidně by mi stačila verze bez mopu, mám doma koberce a mop nevyužiju.
Celkově je za mě velmi kvalitní.
- Spolehlivě vysává.
- Lehce se manipuluje s nádržkami - lehce klapou.
- Má 4 síly sání a ta nejslabší se skutečně potichu.
- Super sací síla i na tichý mód (včetně koberců je potichu.)
- Nenadzvyhuje mop na koberci.
- Vytírání je spíše jako vtip, ale přesto občas použiji.
- Hůř se mi čistí kartáče a vlasy se namotávají na okraje.
Přešla jsem ze značky Concept, která mě zklamala kvůli kvalitě a servisu. Tento vysavač je o třídu lepší, firma Roborock má jako jedna z mála vlastní vývoj. Tento typ má základní funkce, ale ušetřila jsem 5 tisíc oproti modelu s nadzvedáváním mopu a vybračním mopem. Tedy mopování tady je fakt pro zábavu, prakticky ani nenamokří podlahu. Ale ve finále chci hlavně spolehlivý a tichý vysavač a to tento model splňuje. Propojení na wifi bez problému a rychle si naskenoval a uložil dům. Vše je intuitivní a aplikace vypadá hodně dobře. Umí i funkci úklid po jídle, což ráda využívám. Celkově spokojenost, povysává dům 200 m2 a zbude mu ještě cca 70% baterie. Takže s rezervou mi vydrží. Za mě žádný z moderních robotů neumí pořádně vytřít, tedy nezbude než občas vzít mop a povytírat ručně, což má výhodu i tu, že je možné použít jakékoliv prostředky, do vysavače se smí dávat jen voda.
- nefunguje
nefunguje
- Výdrž a cena.
Nejlepší úklidový kámoš :)
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i4. Pěkný den. Niceboy
Provádí samostatně základní úklid podlahových krytin. Odstraním z podlahy židle, drobné překážky, ozdobné předměty, květinové stolky apod. , zdvihnu nebo odstraním různé elektrické kabely. Pak ponechám přístroj v místnosti samostatně pracovat zvoleným programem. Po hodině se vrátím, přístroj vypnu, odstraním nečistoty ze zásobníku a připojím jej k nabíječce. Místnost zkontroluji a upravím zpět podle potřeby. HOTOVO!
Maximální spokojenost
- Hezký design.
- Velmi nízká účinnost vysávání ve srovnání se starým vysavačem iRobot 620. Máme v domě psa a kočku takže vysavač musí každý den uklidit spoustu chlupů.
- Vysavač používáme pouze na podlaze s dlažbou, vyzkoušeli jsme všechny režimy úklidu a všechny typy kartáčů. Výkon je stále téměř stejně nízký.
- Vysavač se opakovaně nedokázal vrátit do nabíjecí stanice a zůstal stát v místnosti. Podle návodu nesmí zůstat baterie delší dobu vybitá. Proto není možné vysavač spustit a odejít např. do práce.
- Poměrně vysoká hlučnost, ale to je drobnost.
- Výrobek budeme vracet.
Robzone jsme vybrali podle recenze na internetu. Máme cca 15 let starý iRobot 620, u kterého je baterie na konci životnosti a vydrží už jen necelých 30 minut úklidu.
Abychom si ověřili výkonnost nového vysavače, spustili jsme oba přístroje současně ve stejné místnosti. iRobot skončil za 1/2 hodiny v nabíjecí stanici, Robzone za 2 hodiny uprostřed místnosti. Vysypali jsme obsah nádob na odpad vedle sebe. Robzone dokázal za 4x delší dobu nasbírat méně než poloviční objem nečistot !
Mokré vytírání jsme raději nezkoušeli, protože asi není rozumné vytírat nezametenou podlahu.
Mám pár dní funguje dobře.
- skvělá apka
- jednoduchá obsluha
- čistota po úklidu
- servis
První tři měsíce fungoval OK, maximální spokojenost a radost z úklidu. Následně se začala pod dokovací stanicí objevovat voda. Což na nových podlahách nechcete. První reklamace - výměna dílu, nějaká nádržka uvnitř měla prasklinku. Doma zapojeno, nastaveno, natankováno, puštěno a po úklidu opět voda. Nyní vráceno z čtvrté reklamace, která je neuznána, neboť se závada neprojevila. Asi máme doma špatnou zónu.
Zřejmě máme špatný kus, ale dle mého servis nezkouší výrobky v provozu, ale jen simulací.
Po zkušenostech bych výrobek nikomu sám asi nedoporučil, už kvůli servisu!
- Super spokojený