Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
Vysává suprově a za 1800 bezkonkurenční.
- Tichost
- super
Xiaomi Robot Vacuum X20+
MartyJameson
Přidáno: 5. června 2024
(naposledy upraveno 5. června 2024)
Zakoupeno v elektroobchudek.cz
- Kvalita úklidu
- Mopovaní opravdu funguje( rotující kotouče lepší než jenom zahnutý hadr
- Sám si čistí mopovací kotouče během úklidu a nakonec je vysuší
- Velké nádržky na čistou a špinavou vodu
- Přesná LIDAR navigace (efektivita úklidu)
- Jednoduchá instalace
- Možnosti nastavení preferencí v aplikaci (úklid jednotlivých místností, preference četnosti vysypávání, čištění mopů, sušení.)
- Management spotřebního materiálu v aplikaci, který ukazuje kdy je potřeba vyměnit filtr, kartáče apod.
- Aplikace je intuitivní ale bohužel není v češtině
- Nemožnost určit v aplikaci několik menších sektorů k úklidu najednou.
- Stanice je velká ale nijak neobtěžuje
Náš první robotický vysavač a za mě velká spokojenost. Navigace funguje skvěle a úklid je efektivní. Instalace byla velice jednoduchá ani jsem nečekal, že tak rychle zmapuje náš dům (problém je jen se zrcadly např. vestavné skříně které sahají až k zemí ( LIDAR si myslí, že je tam další místnost).Následný úklid je už opravdu super. Vysavač i mopuje na jedničku. Jsem rád, že jsem se rozhodl pro vysavač s vysýpací stanicí a mopováním. Bál jsem se jak bude dávkovat vodu při mopovaní aby podlaha nebyla mokrá, ale je to v pohodě. Podlaha je po vytření jen lehce vlhká a rychle uschne. Škoda jen absence češtiny v aplikaci.
Poměr cena kvalita.
- Dokáže mopovat
Vyjel podruhé a podruhé se nedokázal vrátit do dokovací stanice. Robotické vysavače používáme přes 5 let, takže byt vždy uklidíme a s věcmi během úklidu nehýbeme - přesto, že měl robot dokonalé podmínky, nedokázal se vrátit do 12-13 metrů vzdálené dokonací stanice, což nás zklamalo. Tak snad další úklidy budou lepší. Také mne zamrzelo, že den po nákupu dala firma 10% slevu na všechny modely a když jsme jim napsali, zda slevu nemůžeme dodatečně také dostat, když to bylo pouze pár hodin od nákupu k vystavení slevy, bylo nám řečeno, že to prostě nejde, což je u položky, která stojí přes 30 tisíc poněkud nešťastný přístup.
Super pomocník ! Pracuje jak má, zametá i stírá
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Cena/výkon
- Zmatená navigace
- Zasekava se na přejezdu z kina na koberec
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i6 Black. Pěkný den. Niceboy
- přesné mapování terénu (místností)
- hezký design
poněkud vyšší, nevejde do každé mezery
složitější párování s místní wifi
- perfektní výrobek, rychlá doprava
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým Lauben
- Pracuje sám a dobře. Používám každý den. Jsem spokojená.
- Na častější vydávání dostačující
Občas sám neví kam jede.
Pouze na rovné podlahy - i u menších přechodů se sekne
Mopovaci hadrik k nicemu.
- Když má dobrý den, tak jezdí, stříká a vytírá.
- Vždy si nejdřív ověří, že na dané místo dokáže vjet než tam stříkne vodu.
- Často se dostane do stavu, že bloudí a neví jak pokračovat.
- Často uvízne na drobné nerovnosti (chybějící lišta mezi dvěma podlahami).
- Nerozpozná svůj originální hadr, nutno nalepit samolepku, aby jej sensor rozpoznal.
- Měl by rozpoznat koberce, ale často se stává, že se snaží na malý kobereček nebo rohožku vjet nebo ji odtlačuje a shrnuje.
- Software se za ten rok nijak vyznamně nevylepšil. Nedostatky se žádnými updaty neopravují.
- Máme i Roombu, používají stejný software. Ale zmapované první patro od Braavy vůbec nepoznám, která místnost má být která. To samé patro zmapované Roombou je v pohodě. Přízemí je v pohodě od obou.
Nedoporučuji ke koupi. Mnohem hloupější, než stejně stará Roomba od stejného výrobce.
- Jednoduchý a výkonný
- solidní cena
- mám již druhý
- jiný nechci
- Ovládání přes aplikaci, s nastavením rozvrhu úklidu
- Kombinace vysávání a mopovaní
- Moderní design
- Vyšší cena
Roomba j5 Combo mě mile překvapil. Sice je dražší, ale určitě stojí za investici. Je to robotický vysavač a mop, který snadno zvládne úklid celého bytu. Nastavení přes aplikaci je jednoduché a rychlé. Jednoduše se nastaví zóny - virtuální zeď, kam případně jezdit nemá. Místnosti jsou pojmenované, takže ho pak přesně pošlu kam potřebuji nebo udělat komplet všechno. Jeho navigace je poměrně přesná, takže se vyhne všem překážkám. Má moderní design. Za mně určitě skvělý pomocník, kterému ho si v aplikaci mužů i pojmenovat, takže 100% nový člen domácnosti
- Tichý
- Chytrý
- Dlouhá výdrž
- Snadné ovládání
- Nevysaveje všechny kouty
- Nádržka na vodu při nepoužívání protéká
- Musí vysávat dlouho, aby dosáhl výsledku
Pokud je člověk vytížený a hledá, jak ušetřit čas během úklidu, tak je Robotický vysavač iRobot Roomba Combo j5 dobrou volbou. Věřím, že při pravidelném užívání několikrát do týdne bude můj byt čistý. Vysavač je tichý a snadno se ovládá mobilní aplikací. Umí i vytírat, ale pokud je nádržka na vodu naplněna musí začít vytírat hned, jinak voda vytéká. Má dlouhou výdrž baterie. Samozřejmě nezajede úplně všude, takže uklidí, tak na 80% a také záleží kolik má člověk v bytě nábytku. Takže jak jsem zmiňovala, pokud se bude pouštět několikrát týdně a člověk doma nemá moc nábytku, bude výsledek uspokojivý, ale stejně je potřeba jednou za čas vyluxovat manuálně.
iClebo Omega
Přidáno: 31. května 2024
(naposledy upraveno 31. května 2024)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
Vráceno, příliš hlučný
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »