Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače

Robzone Duoro XControl Profi

Robzone Duoro XControl Profi

Ověřený zákazník Robzone Ověřený zákazník

Přidáno: 30. května 2024

Doporučuje produkt

ještě jsem všechny programy nevyzkoušela,zatím dobré

ETA Tiger 4242 90000

ETA Tiger 4242 90000

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 29. května 2024

Zakoupeno v MALL.CZ

Zatím splňuje moje očekávání

• Výrazné usnadnění každodenního úklidu
  • Úspora času díky automatickému vysávání
  • Přesné mapování bytu laserovou navigací
  • Vyhýbání se překážkám
  • Výdrž baterie
  • Mobilní aplikace

Robzone Duoro X-Comfort Profi

Robzone Duoro X-Comfort Profi

Ověřený zákazník Robzone Jiří Čapek

• Naprosto samostatný
  • Dobré zpracování

Zdvojené nádoby na čistou a špinavou vodu

Ověřený zákazník TESLA Ověřený zákazník

Zakoupeno v TESLA

• Levný
  • někdy hledá základnu déle

Doporučuju.
Cena a výkon souhlasí

Reakce značky TESLA

děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybrali robotický vysavač TESLA RoboStar iQ400 Plus.
Umístění základny je klíčové pro správné fungování zařízení. Pokud je stanice umístěna v rohu místnosti nebo v blízkosti překážek, může to ztížit její nalezení. IR senzory na základně vysílají signál, který vysavači pomáhá stanici lokalizovat, ale signál může být blokován překážkami.
Doporučujeme vysavač vždy spouštět ze stanice. Jestliže jej přenesete do jiné místnosti a poté se vrací, může být doba hledání základny delší nebo ji nemusí vůbec najít. Pokud váš vysavač má potíže s nalezením stanice, zkuste ji přemístit na jiné místo a odstranit překážky v jejím okolí.
Pokud máte jakékoliv další otázky nebo potřebujete asistenci, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA

iRobot Braava jet m6 6138

iRobot Braava jet m6 6138

Ověřený zákazník Svět vysavačů Ověřený zákazník

Zakoupeno v Svět vysavačů

Doporučuje produkt
  • Mopuje opravdu dobře daji se nastavit 3 úrovně intenzity.
  • Vzali jsme samostatný mop po předchozích zkušenostech kombinovaného vysavače s mopem. Za nás lépe funguji zařízení samostatně.
iRobot Roomba s9+ 9558

iRobot Roomba s9+ 9558

Ověřený zákazník Svět vysavačů Ověřený zákazník

Zakoupeno v Svět vysavačů

Doporučuje produkt
  • Skvělý vysavač hlavně pokud máte čtyřnohé mazlíčky.
  • Toto je už náš 4 roboticky vysavač takže máme s čím porovnat uklízí skvěle .

Zatím jsme na nic nepřišli .

Robzone Roomy Supra Profi

Robzone Roomy Supra Profi

Ověřený zákazník Robzone Ověřený zákazník

Mám ho kratce

• mobilní appka
  • chytrá navigace
  • úklid bez námahy

Nedávno jsem si pořídil robotický vysavač Tesla robostar iq700 a musím říct, že je to naprostá pecka. Tenhle vysavač mi ušetřil spoustu času a starostí s úklidem. Vždycky jsem si myslel, že robotické vysavače jsou spíš hračka, ale tento mě přesvědčil o opaku.

Hned od začátku mě ohromila jeho schopnost přesně zmapovat celý byt a efektivně se vyhýbat všem překážkám. Už se nemusím starat o to, že by se zasekl pod nábytkem nebo něco převrátil. Výdrž baterie je skvělá, vysavač zvládne uklidit celý byt na jedno nabití, což je fakt super.

Další skvělá věc je ovládání přes mobilní aplikaci. Můžu si naplánovat úklid, i když nejsem doma, a sledovat, jak si vysavač vede. Celkově jsem fakt spokojený a doporučil bych ho každému, kdo chce mít doma čisto bez zbytečné námahy. Tento vysavač je prostě top!

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt

Byl to dárek,jsou velice spokojeni,vysavač pracuje neustále.

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Ověřený zákazník Allegro.cz Halina

Zakoupeno v Allegro.cz

Doporučuje produkt

Maximální spokojenost. Vysavač není drahý a krásně vysává a vytírá.

Niceboy ION Charles i9 Plus Black

Ověřený zákazník Alza.cz Kamil P.

Zakoupeno v Alza.cz

• Vysává velmi dobře
  • Navigace místností
  • Automatické dobíjení

Robotický vysavač je super. Sám si zajede na nabíjecí stanici. Za ty peníze hodně dobrý

Reakce značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i9 Plus black. Pěkný den. Niceboy

Ověřený zákazník Niceboy.eu Ověřený zákazník

Přidáno: 26. května 2024

(naposledy upraveno 21. června 2024)

Zakoupeno v Niceboy.eu

• Cena + výkon - nejlepší možné řešení
Concept visiOne 3D VR 3550

Concept visiOne 3D VR 3550

Ověřený zákazník Electro World Daniel

Přidáno: 25. května 2024

Zakoupeno v Electro World

• Výborná cena
  • Pro svoji práci nepotřebuje, aby uživatel vlastnil chytrý telefon. Velice vhodné pro lidi, kteří mají obyčejný telefon
  • Úklid s vysáváním a mopování je možně najednou
  • Vysávání s kvalitou na 100 %
  • Mopování s kvalitou na cca 98 %. Špinavější zaschlé skvrny nevyčistí dokonale, což je dáno, že robotický vysavač nedokáže přitlačit mop víc k podlaze, tak jak je to možné při ručním vytírání.
  • Ve větším bytě ušetří spoustu času, který nemusím věnovat uklízením

• Laserový navigační systém
  • Vyhýbá se překážkám a nenaráží do nábytku
  • Výkonný
  • Hepa filtr
  • Ovládání přes mobilní appku
  • Možnost naplánovat úklid
  • Dlouhá výdrž baterie

Od té doby, co mám robotický vysavač tesla je úklid mnohem jednodušší.

• automatický úklid
  • vysává, vytírá
  • ovládání mobilem
  • hepa filtr
  • cena

Tento robotický vysavač jsem si pořídil do bytu, protože mě už nebavilo stále vysávat a jsem z něj opravdu nadšený.

První věcí, kterou bych chtěl vyzdvihnout, je laserový navigační systém - jezdí systematicky a nevynechá žádné místo. Prostor si zmapuje a následně ví, kde jsou překážky, takže se jim vyhne.

Sací výkon tohoto vysavače je opravdu působivý. Bez problémů si poradí i s kobercem.

Líbí se mi i možnost ovládání přes mobilní aplikaci, kde si lze třeba naplánovat úklid nebo ovládat vysavač na dálku.

Baterie má dlouhou výdrž, takže vysavač zvládne uklidit celý můj byt jedno nabití.

Tesla iq550 je opravdu skvělou investicí pro každého, kdo hledá spolehlivého a výkonného pomocníka na úklid. Tento vysavač rozhodně doporučuji!

Sencor EasyClean SRV 3150 OR

Sencor EasyClean SRV 3150 OR

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Nedoporučuje produkt
  • Hezký.
  • Program je založen na naprosté nahodilosti. Některá místa projede klidně 10x, jiná vůbec, pak se zamotá na 5 minut mezi 4 nohy stolu a to opakovaně. Není žádná jistota, že projel celý prostor, spíše jistota, že ne. Rychlejší a jistější je standardní vysavač.

I za ty peníze drahé, neplní na něj spolehnutí.

Reakce značky Sencor

Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že nejste s naším vysavačem spokojen. Model SRV 3150, je základním modelem, který je určen do menších domácností. Pokud Vám nepostačuje základní orientace v prostoru, kterou vysavač má, doporučujeme vysavač s Laserovou navigací LIDAR, SRV 9350 či SRV 9385. Vysavač je schopen precizně zmapovat prostor a pohybovat se dle plánu. Tento model také zahrnuje rozšířenou aplikaci, kde je možné si nastavit mimo jiné i zakázaný prostor a rozčlenění bytu na jednotlivé sekce. S pozdravem Sencor.

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Dagmar

Přidáno: 23. května 2024

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt

je zábava ho pozorovat, program "auto" je super, podle potřeby přepne na "rohy"

Ověřený zákazník TESLA Radek

Přidáno: 22. května 2024

(naposledy upraveno 22. května 2024)

Zakoupeno v TESLA

Nedoporučuje produkt
  • Už po zakoupení nebil plně funkční (nefungovalo vysypávání do stanice) . Technik byl hodně arogantní. Po první reklamaci zase nefunkční byl zablokovaný nárazník. Po druhé reklamaci (kterou neuznali protože prý u nich fungoval) už jezdí ale má problémy z orientaci kde při návratu do stanice bezhlavě bloudí po pokoji. Mám v koupelně pověšený záchod kde se pořád zasekne takže jsem tam vytvořil umělou překážku. Jednou se zasekl pod nočním stolkem (u starý Tesly se mi to po dobu 4 let nestalo ani jednou)

Při objednání a zkušenostech se starým vysavačem jsem byl v nadšení které mi vzali reklamace a jednání z prvním technikem.
Už v životě nekoupím nic od týhle značky.

Reakce značky TESLA

Dobrý den, Radku,
děkujeme Vám za recenzi a velmi nás mrzí, že jste měl s naším produktem TESLA RoboStar iQ400 Plus takové problémy. Vaše zkušenost nás opravdu mrzí a omlouváme se za nepříjemnosti, které jste musel řešit.
Abychom mohli Váš případ konkrétně prověřit, potřebujeme znát více podrobností, například číslo servisního protokolu. Vždy se snažíme najít příčinu problému a nabídnout co nejlepší řešení.
Upozorňujeme, že vysavač je nutné spouštět vždy ze stanice, aby se mohl správně vrátit. Tento model využívá gyroskopickou navigaci a stanici vyhledává pomocí IR signálu. Může se stát, že je stanice špatně umístěna, což může ovlivnit jeho schopnost se vrátit.
Pokud se vysavač zasekává pod různými překážkami, může být problém v jeho výšce. Toto lze řešit pomocí magnetické pásky nebo jinými způsoby, jak zabránit vjezdu k překážce.
Vaše zkušenost s technikem nás velmi mrzí a omlouváme se, pokud jeho chování nebylo profesionální. Rádi bychom tuto situaci prověřili a zlepšili naše služby. Prosíme Vás, abyste nám napsal podrobnosti k Vaší reklamaci na email [email protected], abychom mohli situaci prověřit a poskytnout Vám relevantní odpověď a řešení.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA

Ecovacs Deebot 900

Ecovacs Deebot 900

Ověřený zákazník EmaHome.cz Richard

Přidáno: 22. května 2024

(naposledy upraveno 22. května 2024)

Zakoupeno v EmaHome.cz

• Pouze anglicky vše