Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
- cena,kvalita
- Výborná navigace, možnost upravovat mapy
- Baterka výdrž minus, zasekava se pod nábytkem , senzory překažek tragedie. Vysavač dokaže 5 minut busit do dveří , silou najiždi na překažky chybi mu inteligentni senzory. Tohle byla špatná koupe
- Navigace je skvělá
- Vyhybání a rozpoznávání předmětů
- Vyprazdňování a vysušování po úklidu domácnosti
- Skoro bezúdržbový provoz
- Při neoskenování všech místností lze snadno další místnost přidat při celkovém úklidu
- 2cm práh robot nezvládne a nepřejede ho, ani přidělaném nájezdu
- Aplikace není v českém jazyku a z toho vyplyvají mnohdy zbytečné hledání a pochopení nastavení
Robot je skoro bezúdržbový, lze nastavit a naplanovat uklid kazde mistnosti na jiny cas a den v tydnu. Vysavani a mopovani lze zadat zvlast a nebo je kombinovat. Ma vychytanou navigaci a diky predni kamere rozpozna predmet, ktery tam drive nebyl a vyhne se mu. Prechazel jsem z hloupeho automat.robota ktery vysaval urcitou cast vycekrat a mnohdy narazel do vseho.
Jsem nadmíru spokojen a neustale nacházím další kladné vychytávky, které mi tento robot nabízí.
Jedinou nevýhodou je anglická aplikace, ale pokud vse nastavite do automatu, budete vyuzivat jen obrazovku s mapou uklidu. A jeste jedna vec s kterou jsem se trapil byl muj vyšší dverni práh o 2cm, ktery ani po najedech nedokazal robot prekonat, nastesti jsem to vyresil nizsim prahem. Celkove jsem spokojen, jelikoz ty klady mnohonasobne prevysuji.
Výhoda komunikace v češtině, jednoduchý návod jak k výrobku tak k samotné aplikaci. Produkt splňuje očekávání.
Xiaomi Robot Vacuum X20+
Přidáno: 21. května 2024
(naposledy upraveno 21. května 2024)
Zakoupeno v Electro World
Oproti dřívějším robotům, velký progres.
Není tak hlučný, je velice přesný, nenaráží, prostor má dokonale oskenovaný. Mopovaní za jedna, během práce zajel domů vyprat mopy Opravdu mile překvapil.
- za tuto cenu vyhovující
- úklid skoro bez práce
- Nepodařil se mi vysavač spárovat s aplikací
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Mrzí nás vaše komplikace se spárováním s aplikací, doporučujeme se obrátit na náš zákaznický servis, kde vám rádi pomůžeme, případně na podporu výrobce produktu.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- vysoký výkon
- snadné ovládání
- laserová navigace
- zvládá i mopování
Nedávno jsem si pořídil tento robotický vysavač TESLA a musím říct, že jsem s ním nadmíru spokojený. Tento model mě zaujal díky svému laserovému navigačnímu systému. Robot si dokáže zmapovat celý byt a vyhnout se všem překážkám, což jakož to majitel psa velmi oceňuji.
Nezastaví ho ani koberce! Jeho filtrační systém má i HEPA filtr, takže veškeré nečistoty zůstávají v nádobce na nečistoty.
Super je také ovládání přes mobilní aplikaci, kde si mohu naplánovat úklid na konkrétní časy a vysavač ovládat na dálku.
Má velkou výdrž, takže nám povysává celý byt na jedno nabití.
Dokonce si s vámi i povykládá. ;)
Byla to bez pochyb investice, která se vyplatí!
Za tím šlape jako hodinky
- Malý , spolehlivý, skvělá cena. Do bytu naprosto dostačující.
Splnil očakávanie. Kvalita za rozumnú cenu.
Funguje velmi dobře.
- Skvely produkt doporucuji
- Jednoduchý a naprosto vyhovující
- Rychlé a přesné mapování
- Bez problémů rozezná koberce/koberečky
- Relativně velká výdrž na jedno nabití
- Není nijak výrazně hlučný
- Mobilní aplikace není v češtině
- Cena spotřebního materiálu
Robot plně splňuje naše očekávání, všechny funkce, kterými se chlubí výrobce fungují. Na jedno nabití vysaje a vytře celkem 92 m2 (v aplikaci je přehled kolik robot uklidil m2) a v baterii zbyde 23% ( pozor při poklesu baterie na 15% a méně, robot přestane uklízet a jede zpět do stanice se dobít). Překvapila nás navigace v prostoru, po namapování prostor je robot při úklidu jistý a rychlí, nebloudí, zbytečně nenaráží a v případě změny dispozice ( posunuta židle, boty, hračky...) nemá problém překážku identifikovat a pokračovat v úklidu. Mám jen dvě drobné výtky, aplikace není v češtině a spotřební zboží (sáčky, filtry, čistící prostředek...) jsou relativně drahé (na trhu je ale dostatek alternativ). Celkově obrovská spokojenost.
není plně vyzkoušen
- Vysavač byl od začátku chybový a po měsíci jsem ho musela poslat zpět. Systém resetovali a poslali mi ho nazpět. Těsně po uplynutí záruční lhůty (tzn. po 2 letech) je vysavač nefunkční (nedá se dobít). Nabídli mi pouze, že mi prodají novou baterii. U vysavače za 14 000 Kč bych čekala, že mi vydrží mnohem déle :( Tím pádem vůbec nedoporučuji!!!!
Máme jen krátce, zatím spokojenost