Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
- Jsme naprosto nadšeni z činnosti robota Duoro , stal se členem domácnosti, dostal i jméno " Bobík" Nikdy jsem neměla tak čistě vyluxované koberce a vytřenou podlahu.
- Výhoda? Nemusím luxovat ani vytírat čímž si šetřím bolavou páteř. Vše si sám namapuje, zaparkuje do stanice k nabíjení a vyčištění vyluxovaného prachu. Škoda že jsem tak dlouho váhala s nákupem.
- Poměr cena výkon
- Zvládá mez problémů překonat prahy
- poměrně tiché sání
- Dárek na Vánoce, nevyzkoušeno
Robzone Duoro X-Comfort Profi XL
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Robzone
- Vše funguje jak má, propojení s telefonem jednoduché, zatím naprostá spokojenost
zatím nic
- DĚS - NIKDY VÍCE - RADĚJI SE VYHNU TÉTO ZNAČCE
- OVLADAČ - BATERIE SE VYBILA ZA NOC JEN TÍM, ŽE V OVLADAČI BYLA --- VŽDY, NE JEN JEDNOU
- VYSAVAČ - BATERIE TAKY NIC NEVYDRŽÍ
- jak se dřív "za CK" neměl nechávat v dobíječce mobil i dlouhou dobu po dobití - baterie ztrácela kapacitu, TAK TENTO VÝROBEK JE NA TOM STEJNĚ - vybije se, dojede se nabít, myslíte si, že je to OK? NE!!! mám ho tak max. 2 roky a vydrží po dobití uklízet 5 až 10 vteřin a jede zase do dobíječky !!!!
- úklid taky nic moc, možná za 3
vracím se k ROB ZONE
krátké používání žádný problém
- Vše pracuje k plné spokojenosti
- Žádná
První produkt vadný musel jsem měnit.
- Je to skvělý pomocník do bytu
- Vypadá pěkně a draze i když nestojí tolik co třeba jiné
- Funkce jsou naprosto dostačující
- Nemá
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení robotického vysavače Niceboy ION Charles i3 Plus. Pěkný den. Niceboy
CleanMate LDS 700
Iva
Přidáno: 18. listopadu 2024
(naposledy upraveno 18. listopadu 2024)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
- mám ho teprve týden, zatím spokojenost
Za tu cenu je to dobrá volba.
- Aplikace ani návod nejsou v češtině
- Vysává jak má, je systematický
Mám jej krátce, ale spokojenost.
Zatím vše funguje jak má, spokojenost!
- Jedinou vyhodou je cena
- Neumí nic jineho, než nahodile jezdit. Vydrž baterie je hrozná, často se zasekava a vybiji. Nemá dokovaci stanici - musí se ručně napojit na kabel. Takový trouba za 1500 na zkoušku dobrý, jinak ani náhodou.
To samé jako Genesis
Ne moc chytrý vysavač měl jsem Xiaomi a to byl inženýr podlahových krytin tento bych hodnotil tak 5.trida ZDŠ. Klamavý obrázek na e shopu koupil jsem xtrem model i génius nebylo v balení dálkové ovládání ani náhradní rotační kartáč.
Xiaomi Robot Vacuum E5 Black
Přidáno: 17. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
- Super ušetří spoustu času
Zatím naprostá spokojenost, vysavač funguje tak, jak by měl. Překvapilo mě vytírání, trochu jsem měla obavy že šmouh na tmavé podlaze z pohledu proti světlu, ale mám krásně vytřenou podlahou. Vysavač mám teprve krátce, ale na žádný problém jsem zatím nenarazila.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »