Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
- Celkem dobrá cena
- Ne vždy sebere drobky.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení robotického vysavače Niceboy ION Charles i3 Plus. Pěkný den. Niceboy
- Robot nejezdí 2x na stejný místo , nenaráží do jiných jako černých věci páč infra senzor z fyzikálního hlediska nezná černu.Vraci se spatky na svoji stanici .Úklid trvá mnohem rychleji jako u obyčejných robotů bez Smart funkci a laseru detekce místnosti.Drive obyčejným z infra úklid trvá 70 min ...s tímhle tím jen 26 minut . Spokojenost
- Uvítal bych ještě kovovou síťku na větší nečistoty před HEPA filtrem .Aby byl víc chráněn.
Produkt dosud co používám doporučuji ...je to můj 3 vysavač a nejlepších vlastností co jsem měl .
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral laserový robotický vysavač TESLA RoboStar iQ550.
Pokud jde o ochranu HEPA filtru, rozumíme Vašemu podnětu. Pro vyšší úroveň filtrace doporučujeme model TESLA RoboStar iQ700, který je vybaven trojnásobným filtračním systémem, včetně ochrany filtru pro delší životnost a efektivnější záchyt větších nečistot.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme rádi, že Vám produkt dobře slouží. V případě dalších dotazů nebo doporučení nás neváhejte kontaktovat.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
po předchozí zkušenosti s dražšími modely jsem příjemně překvapena výkonem,obsluha nekomplikovaná,jsem spokojená
- Navigace, není hlučný.
Aplikace v AJ - ale stačí základní znalosti AJ k nastavení.
Neumí chodit po schodeh :-)
- Obchod by se měl ptát na kvalitu zboží před uplynutím záruční doby
Zatím funguje
spokojenost s i robotem Roomba, koupen opakovaně
- naprostá spokojenost, v porovnání s jiným, dražším modelem odvede stejně kvalitní práci
- bez problémů zvládá koberec i rohy místnosti
- trefí na nabíjecí stanici i když není dodržen volný prostor doporučovaný výrobcem
- dostačující sběrná nádoba na prach
- tichý
- výborný poměr mezi cenou a výkonem
- komunikuje i přes hlasové povely v AJ
- výborně vysává i stírá
- programování času úklidu
- často má chybu 15 - špinavé senzory stěn - stačí chlupy nebo prach a zastaví se a čeká na otření
Výborný pomocník do domácnosti. Celý týden víceméně bez péče (kromě těch špinavých senzorů) a povrchy jsou stále čisté.
- zpočátku se jeví vše OK
- nyní mám již třetí Roombu a tím jsem s touto značkou skončila. Nejdéle mi vydržel první vysavač. Pak přestal nabíjet - v servisu mi řekli, že jsou propadlé nabíjecí kontakty, výměna příliš drahá. Koupila jsem tedy druhý, který už vydržel podstatně kratší dobu - opět problém s nabíjením. Brala jsem to tak, že jsem možná trefila na špatný kus a koupila Roombu do třetice. Ta vydržela pouhých 9 měsíců a opět stejný problém. Ze servisu mi odpověděli, že vysavač byl znečištěn a měl oděrky. No jo, asi jsem jej měla jen někde vystavit. Moje chyba, že jsem jej používala.
- Než jsem vysavač odeslala, tak jsem jej opravdu velmi pečlivě vyčistila (což dělá asi každý, kdo odesílá vysavač na reklamaci), ovšem samozřejmě tak čistý jako nový nebyl.
- Zvláštní je, že jsme vysavač kupovaly se známou a její vysavač vykazuje stejnou závadu.
- Budu ji muset zavolat, že jej "nemá používat", že na to není stavený.
K této značce jsem naprosto ztratila důvěru a již ji nekoupím.
- Tichý
- Přesný
- Ovládání přes mobil
Dlouhá výdrž nabití. Skvělý výsledek vysávání. Přesný, tichý, spolehlivý. takto bych hodnotil tento produkt. Moc díky.
- Nezasekává se u nábytku
- Vysaje bez problémů koberec
- Po bytě nebloudí
Reakce značky Niceboy
- uklízí sám
iRobot Braava jet m6 6138
Registrovaný uživatel
Přidáno: 18. října 2024
(naposledy upraveno 18. října 2024)
- Neustálé problémy s vyjetím z dokovací stanice.
- Bloudí a silně naráží do překážek
- občas jede na sucho, občas jen lehce stříkne
Neustálé problémy s vyjetím z dokovací stanice, bloudí a spojený úklid s vysavačem - je velice nespolehlivý, leckdy vyjede společně s vysavačem. Aplikace, přes kterou se ovládá je nespolehlivá a po update nepřehledná. Leckdy přepnu na jiného robota ale nabídka zůstane původní z předchozího.
Občasně nastříká více a občas méně vody před sebe a to i když je nastavené maximální množství. Stane se že jezdí i na sucho... a to je nádoba plná. Velice mě tento produkt zklamal a lituji nákupu. Měl jsem bohužel dva a tak čekám kdy začne bláznit mladší a poletí do koše taky.. Na stížnosti na aplikaci nikdo nereaguje a přijde mi že ji i odstavili.
- Za tu cenu solidní stroj, dokáže si poradit i se srstí mazlíčků.
- Občas má problém se trefit do docku, obzvláště když v jeho blízkosti stojí třeba židle. Není to ale nic zásadního.
- Kvalita provedení
- Vysává
- Mopuje
- Je super
- Je to prima parťák do domácnosti, někdy trošku tápe v prostoru, některá malá místa se mu nelíbí, ale pokud má prostor, maká spolehlivě. Ovládání ručně i přes aplikaci je fajn, čištění a dolévání vody je jednoduché. Po dokončení práce v kuchyni zapnu myčku a robota, uvařím si kávu a sleduji, jak uklízí za mě...
- snad jen to, že ne vždycky vytře všechny kouty, pak je možnost přes aplikaci ho ručně ovládat a poslat na určené místo
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybrali laserový robotický vysavač TESLA RoboStar iQ700.
Co se týče vynechaných koutů, může to být způsobeno několika faktory. Jestliže jsou v místnosti překážky jako nábytek, kabely nebo prahy, může mít robot omezený přístup do určitých oblastí.
Pokud byste nám mohli zaslat video z míst, kam robot pravidelně nezajíždí, rádi se na to podíváme a navrhneme případné řešení.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- již mám tento typ luxu třetí, takže za mě spokojenost
- zatím o žádné nevím
dělá to, co má, není důvod se rozepisovat
iRobot Combo Essential Black Y011040
Přidáno: 15. října 2024
(naposledy upraveno 15. října 2024)
Zakoupeno v ROBOT WORLD
- nízká hlučnost
- nemá madlo na přenášení
- při parkování v nabíjecí stanici stále svítí tlačítko CLEAN
- stanice s vysypáváním je fajn, nemusíte pořád vysypávat zásobník, vysavač se vysype sám do sáčku ve stanici
- mobilní aplikace je v češtině
- pěkný design vysavače i stanice
- má 3D navigaci, oproti dřívějšímu modelu vidím rozdíl v tom, že nenamotává záclonu, která je u země a vůbec nenaráží do překážek, předchozí model vždy trochu ťuknul a záclonu jsem musela zvedat ze země, protože se na ní zasekával
- vytírá a při vytírání nenajede na koberec - vyhne se mu automaticky aniž by se muselo zadávat v aplikaci, to mi přijde super, také velká výhoda oproti předchozímu modelu
- vydrží dlouho - vysál celý byt (3+1) bez přerušení
- když vysává koberce, tak si sám zvýší výkon, koberec s nižším chlupem mi vysál dobře
zatím nic
- Díky malé velikosti se dostanete skoro všude.
- Pomalejší nabíjení
I v těžko dostupných místech uklidí a neuvízne.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »