Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
Spokojenost.
- kvalitní zpracovaní
- tichý chod
- jednoduchá obsluha
- přehledná aplikace v mobilním telefonu
Mám doma robota … tedy … robotický vysavač. Neodmlouvá, poslechne na slovo, občas nějaké slovo sice utrousí … ale hlavně za mě uklidí, a dokonce uklidí i sám sebe … do dokovací stanice.
Díky dokovací stanici se zásobníkem na nečistoty mám ušetřenou práci s vysypáváním prachové nádoby vysavače. Člověk by si myslel, že za mě robot jen uklidí, ale tenhle kousek techniky je tak chytrý, že zvládne i vyprázdnit sám sebe. Dokud se nezaplní zásobník ve stanici, můžu na to v klidu zapomenout. Aplikace mě na to upozorní.
… aplikace … to je další skvělá věc. Ani nemusím být doma, abych ho mohla poslat do akce. Stačí mi mobil, otevřu aplikaci a během pár kliků je vysavač připravený vyrazit na úklid. Můžu ho zapnout, i když sedím v kanceláři, nebo jsem na nákupech. Když se vrátím, čeká na mě čisťounký byt, jako by tu někdo strávil celý den úklidem.
Plánování úklidu je doslova hračka. Některé dny potřebuji, aby robot uklidil, aniž bych si toho musela vůbec všímat. Takže si jednoduše nastavím časový rozvrh v aplikaci – třeba každé pondělí a čtvrtek ve 14:00, a vysavač vyrazí přesně podle plánu, bez jakéhokoli připomínání. V aplikaci si navíc můžu vybrat různé režimy úklidu. Jestli má vysávat jen jeden pokoj nebo celý byt. A pokud mám pocit, že je třeba trochu intenzivnější úklid, i to je možné, v aplikaci si jen zvolím vyšší výkon – vysavač pak přidá na síle a popere se s každou nečistotou.
A to mopování … robotický vysavač se nespokojí jen s tím, že vysaje podlahu, ale dokáže ji také jemně přetřít mopem. Ne, že by to byl profi úklid jako při ručním mytí, ale rozhodně to udrží podlahu čistou déle a zvládne to úplně sám. Prostě jen přidám vodu do nádržky, nasadím mopovací hadřík, a on se s tím popere. Pořád je to lepší, než když musím sama tahat kýbl s vodou.
Mopování využívám hlavně, když chci osvěžit podlahy po běžném vysávání. Stačí zapnout v aplikaci režim mopování, a on se už postará o to, aby podlahu nejen vysál, ale i pěkně přetřel. A co je na tom nejlepší? Nemusím se zvednout z gauče.
Takže teď už mám jasno a čisto bez jakéhokoliv stresu. Naplánuji, spustím, a když se vrátím, podlaha je jako nová.
Je to robotický kamarád, který neotravuje, neodmlouvá …. jenom maká. A přiznejme si, kdo by takového pomocníka doma nechtěl.
- ideální pro pevné podlahy
- přehledná a jednoduchá aplikace pro mobilní telefon
- tichý provoz
- nezabere moc místa
- dokovací stanice včetně zásobníku na nečistoty
Tento robotický vysavač s funkcí mopování mě velmi mile překvapil. Kromě toho, že vysává i mopuje, což by měl vysavač samozřejmě dělat, je vybaven navíc celou řadou užitečných funkcí, které dělají každodenní úklid pohodlnějším a efektivnějším.
Má velmi jednoduchou a přehlednou aplikaci, díky které je ovládání vysavače hračka. Aplikace je velmi uživatelsky přívětivá – bez problémů ji zvládne i méně technicky zdatný uživatel. S touto aplikací mohu nejen okamžitě spustit úklid, ale také si naplánovat pravidelné vysávání podle toho, kdy to nejlépe vyhovuje mému rozvrhu. Například mohu nastavit, aby vysavač uklízel každý den v dopoledních hodinách, když nejsem doma.
Mapování prostoru funguje naprosto skvěle. Vysavač přesně zmapuje celý byt a já si v aplikaci navíc mohu mapu přizpůsobit podle svých potřeb. To znamená, že mohu definovat konkrétní oblasti, kde má vysavač vysávat, a zároveň omezit oblasti, kam nechci, aby jel – například kolem míst, kde mám křehké předměty, nebo v blízkosti hraček dětí. Možnost omezit určité prostory je obrovskou výhodou, protože nemusím mít obavy, že by vysavač zamířil tam, kam nemá. Díky aplikaci lze například nastavit pro každou místnost jiné parametry pro úklid, např. jen vysávání pro jednu místnost, a v další vysávání i mopování na maximální výkon.
Další skvělou vlastností je i tichý provoz. I když vysavač pracuje velmi efektivně, je dostatečně tichý, aby nerušil ani během noci nebo při práci z domova. Je příjemné, že mohu vysavač pustit kdykoli, aniž bych měl pocit, že narušuje klid domácnosti.
Co se týče výkonu, dostatečný sací výkon na pevné podlahy mě opravdu nadchl. Mám doma kombinaci vinylové podlahy a dlažby. Vysavač si bez problémů poradí se všemi druhy nečistot – od prachu až po větší drobky. A díky funkci mopování jsou podlahy po úklidu krásně čisté.
Nespornou, a pro mě velice praktickou výhodou je i dokovací stanice včetně zásobníku na nečistoty. Díky tomu odpadá nutnost po každém vysávání vyprázdnění zásobníku v samotném vysavači.
Tento robotický vysavač s mopem je výbornou investicí pro každou domácnost. Kombinuje výkonnost, pohodlné, jednoduché ovládání a chytré funkce, které šetří čas a energii. Určitě ho doporučuji každému, kdo hledá efektivní a spolehlivé řešení pro úklid. Jediným nedostatkem snad může být, že neumí uklidit nádobí z myčky.
- jednoduchá a intuitivní aplikace
- pro pevné podlahy dostatečný sací výkon
- tichý provoz
- nabíjecí stanice s vyprazdňováním (vysaje vysavač)
- skladný
Po několika týdnech používání tohoto robotického vysavače s mopem jsem velmi spokojená s jeho dostatečným výkonem. Na pevných podlahách vysává perfektně, což je pro mě velká výhoda, protože mám doma jen dřevěné a dlaždicové podlahy.
Jednou z nejlepších vlastností tohoto vysavače je jeho ovládání pomocí mobilní aplikace. Aplikace je velmi jednoduchá a intuitivní, což mi umožňuje snadno naplánovat úklid, sledovat stav baterie a dokonce i nastavit různé režimy úklidu podle potřeby.
Další skvělou funkcí je stanice pro automatické vyprazdňování. Tato stanice výrazně usnadňuje používání vysavače, protože se nemusím starat o časté vyprazdňování nádržky na prach.
Celkově jsem s tímto produktem velmi spokojená a mohu ho doporučit všem, kteří hledají efektivní a snadno ovladatelný robotický vysavač s mopem.
- Za tu cenu perfektní
Doporučuji, skvělý poměr cena/výkon. Dobrý nákup.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení robotického vysavače Niceboy ION Charles i4. Pěkný den. Niceboy
- Systém práce není ideální
Bylo by vhodné zaslat kabel do nabíjecí stanice s koncovkou pro zásuvky v ČR a ne USA.
Dlouho vydrží
Slušný sací výkon
- Jsem zatím moc spokojená, perfektně vysává a vytírá. Oproti jiným vysavačům má velkou nádržku na vodu. Už má nastavenou komunikaci v češtině, což taky není automaticky u jiných značek. Měla jsem před tím Teslu, Ale Eta je po mých zkušenostech o hodně lepší.
Funguje naprosto skvěle. Oproti starším modelům řady Roomba I 700 je vidět velký technický posun v navigaci a plošnému pokrytí úklidu
- Velmi tichý, saje velmi dobře.
Nemám žádnou zkušenos, jelikož mi Alza zaslala to co jsem si neobjednala ( použitý, špinavý a nekompletní spotřebič. Takže jsem ho ani nezkoušela a obratem vracela.)
- dobrý pomocník
- Dělá přesně to co má a je skutečně výkonnější než jeho letitý předchůdce iRobot 780
Náhrada za starší typ, který už dosloužil. Vyšší výkon je znát i obsluha přes aplikaci je pohodlná a jednoduchá.
- Snadnost nastavení
- Zvládá vyšší prahy
- Přehled v aplikaci
- Výkon sání
Rád bych se s vámi podělil o moje pocity z nového pomocníka v domácnosti. Je lehký, skladný a vzhledově velmi moderní. Jako první po rozbalení následuje stažení aplikace. V návodu najdete QR kód a aplikaci telefon vyhledá. Po úspěšném stažení naskenujete přímo QR kód vašeho vysavače a můžete začít. V první řadě vysavač namapuje váš byt. Můžete mít uložených až 5 map což je velká výhoda například patrového domu. Dále nastavíte, kdy může sám uklízet, jakým jazykem s vámi bude komunikovat, sílu sání a průtok vody při vytírání. V aplikaci vždy vidíte čas úklidu, historii i celkovou plochu. A teď k samotnému zázraku. Vysavač muže buď jen vysát, vytřít nebo obě činnosti najednou. Pokud máte koberec tak žádný problém. Automaticky se zvýší výkon sání. Přejede i vyšší práh. Pokud se rádi vracíte do uklizené domácnosti je to skvělá volba. Může doma probíhat úklid když jste v práci nebo na nákupu. Má s vámi přijít nečekaná návštěva? V aplikaci zapnete úklid a než dorazíte domu je hotovo. Zvířecí chlupy, vlasy manželky či drobky od dětí? Se vším si poradí. Kdo váha nad pořízením, určitě nečekejte. Opravdu to není žádná zbytečnost nebo výkřik moderní doby. Opravdu vám to usnadní spousty práce a času. Co se týče poměru cena a výkon je to skvělá volba.
- Baterie
- Odstranění zvířecích chlupů
- Skladnost
- Jednoduchost nastavení
- Tichost
Vysavač mohu jediné doporučit. Skvěle za Vás vysaje a vytře celý byt či dům. Díky skvělé a velmi jednoduché aplikaci necháte pomocníka namapovat celý vás byt či patra v domě. Můžete nastavit plán kdy bude jakou část uklízet. Skvělá pomoc když je člověk v práci a než dorazí domu je o úklid postaráno. Jako velká výhoda je i to že s vámi vysavač komunikuje. Hlásí začátek i konec úklidu, oznámí příjezd do stanice a nabíjení ale také pokud narazí na překážku v průběhu úklidu oznámí chybu. Já si nastavila jazyk Slovenský. Čeština bohužel není možná. Vysavač má nastavitelnost sání i průtoku vody při luxovaní. Může pouze luxovat, vytírat a nebo obě činnost najednou. Při najetí na koberec automaticky zvýší výkon sání. Hravě si poradí i s vyšším prahem. Další skvělá výhoda je i v nastavení zakázaných zón. Dále bych také vyzdvihla sledování v aplikaci jak dobu úklidu tak i celkovou plochu. Kontrola historie úklidu ale i opotřebení různých součástí vysavače. Já jsem spokojena poměr cena a výkon naprostá spokojenost.
- Poměr cena a výkon
- Vydrž baterie pro uklid bytu 3+1
- Tichost
- Jednoduchost nastavení
Po robotické vysavač koukám již dlouho. Když jsem se konečně odhodlala zakoupit pomocníka byla jsem si jistá ze chci značku Philips.Vždy jsem s touto značkou měla jen dobré zkušenosti.. Vysavač za vás vysaje a zároveň vytře celý byt. Díky skvělé aplikaci, kterou jednoduše nastavíte, necháte namapovat celou plochu, kterou pak váš pomocník bude uklízet. Místnosti se daji oddělit, zamezit přístup kam jezdit nemá. Velká výhoda je v tom, že na vás váš nový kamarád mluví. Oznámí začátek úklidu, chybu v průběhu, ukončení a také nabíjení. Dále v aplikaci můžete vidět procenta baterie, velikost plochy která byla vyčištěna a jak dlouho úklid trval. Můžete také hlídat opotřebení vybavení a historii čištění. Nastavíte si časový plán kdy má začít úklid a tak jednoduše může uklízet když jste v práci. Další výhoda je i dětský zámek a to, že si sami nastavíte metodu čištění. Síla sání, kolikrát má úklid místa opakovat a jaký průtok vody použit při vytírání. Zvládne s přehledem vyšší práh. Já mám větší přechod z dlažby na lino a to není žádný problém. Celá instalace je velmi jednoduchá a krok po kroku vysvětlena. Vysavač je skladný a malý a tak nepřekáží nikde na podlaze. Zajede do všech koutu a pod většinu nábytku. Hned po prvním vyzkoušení jsem jen litovala toho že jsem se nerozhodla již dřív. Mám doma kočky a chlupy jsou všude proto luxovaní je u mě pravidelně i vícekrát denně. Díky zvýšenému výkonu dokáže perfektně vyluxovat i koberce. Můžete si uložit až 5 map a tak pokud máte patrový dům vždy jen zvolíte uložené patro a můžete mít pohodu a úklid obstará za vás.
- Tichý
- Dobře vysává i mopuje
- Aplikace v češtině
Po cca dvou týdnech používání tohoto vysavače můžu říct, že
splnil má očekávání. Vysává i stírá výborně. Překvapily mě možnosti nastavení v aplikaci.
Instalace aplikace je jednoduchá pomocí QR kódu a spárování s vysavačem také.
Zásobník na prach v dokovací stanici značně zjednodušuje používání,
zvlášť, když musím vysávat častěji kvůli domácím mazlíčkům než stírat. Ale i to
je vyřešeno dobře – výměna mopu a dolévání vody do nádržky vysavače jsou
jednoduché.Jsem spokojená a mohu doporučit.
- super aplikace
- chluby od psů
- nízká hlučnost
- dokovací stanice
- žádné
Aplikace je velmi intuitivní a snadno se používá. Super je taky plánování úklidu na dobu, kdy nejsme doma. Krásně vysává i chluby od psů. Oceňuju také jeho design. Zatím jsem žádná negativa neshledala.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »