Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
- Vysává, mopuje a leští vše jednom
- Pokročilá navigace, která se nezasekává a zvládá překážky
- Ovládání přes mobilní aplikaci, možnost spustit vysavač na dálku
- Dlouhá výdrž baterie a automatické dobíjení
- Dálkové ovládání
- Sám se vysype a zbaví vysátého prachu
- Sám vypustí špinavou vodu a načerpá čistou.
- Dokáže se vrátit do nabíjecí astanice, ať je kdekoli.
Musím říct, že uklízení fakt není moje parketa, takže když jsem pořídil tenhle robotický vysavač Sencor, okamžítě jsem a to hned od prvního použití, že tento můj problém je vyřešen. Tenhle malý pomocník dělá skoro všechno za mě, vysává, mopuje a dokonce i leští podlahy. Zkrátka vysněná věc pro někoho, kdo uklízení nemá zrovna v oblibě. Má v sobě skvělou navigaci s pokročilým navigačním systémem díky které se vysavač pohybuje s neuvěřitelnou přesností. Nezasekává se, nebourá do nábytku a krásně si poradí i s překážkami. Takže ho prostě zapnu a nechám ho, ať si dělá svou práci. Do nabíjecí stanice se vždy dokáže vrátit ať je kdekoli v bytě.
- Tichý chod, jednoduchá obsluha, aplikace přehledná nezabere moc místa
Máme doma nového člena rodiny- robotický vysavač Philips. Nechápeme, proč jsme si tohoto pomocníka nekoupili už dříve. Vysaje i vytře kdykoliv si vzpomeneme a to je k nezaplacení. Máme ho stále po ruce, protože tamhle drobky od dětí a támhle zase chlupy od psů. Tím, že má své stálé místo je stále v pohotovosti a hned k použití. Aplikace, která je perfektně přehledná a je v ní nádherně vidět jak jsme si z mapovali zóny bytu, víme, kam jsme ho nasměrovali uklidit. Neříkám, že udělá řádný generální úklid, ale úklid denní potřeby zvládá bravurně. Velkou výhodou je, že se mi ohlásí nečekaná návštěva a já mohu v klidu z práce spustit. Moc se mi líbí, že si nastavím místnost nebo dokonce zvolím zónu, kde vysavač bude pracovat. Dokonce si mohu zvolit kolikrát chci, aby daný úklid provedl, jesti 1x nebo dokonce 5x. Zda chci tichý chod nebo intenzivní úklid. Když potřebuji setřít, nasadím mopovací hadřík, který namočím do vody, zapnu v aplikaci ,,mop,, a můžu vytírat. Dokonce si mohu zvolit sílu sání. Rozhodně kvalita se rovná ceně. Za mě opravdu doporučuji, kde se denně vytírá a uklízí.
Výborný pomocník v domácnosti.
- Aplikace v českém jazyce.
- Malá nádržka na prach a na vodu.Na dálkovém ovladači není tlačítko mokrého čištění,takže když vám z nějakého důvodu nebude fungovat aplikace tak máte smůlu a opět po staru ručně hadr a koště.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení robotického vysavače Niceboy ION Charles i4. Pěkný den. Niceboy
- tichý provoz, snadná obsluha, výdrž baterie, výkon sání
- chybí čeština
Do naší rodiny přišel tento pomocník, který nám bude pomáhat s úklidem. Jak vysávat tak mopovat. Je velikostí skladný a vzhledem ladící do interiéru. Po rozbalení jsme si stáhly na internetu aplikaci a na spodní straně vysavače načetli QR kód, který nás provedl celou instalací na používání. Jako první po úspěšné instalaci, vysavač zmapuje váš byt. Dále si nastavíte jazyk, kterým s vámi bude komunikovat. Bohužel mu musím vytknout, že nemá češtinu, ale slovenština dobrá. V aplikaci je fajn, že vidíte čas úklidu, historii i celkovou plochu. A teď k samotnému vysavači, co všechno umí. Vysavač muže buď jen vysát, vytřít nebo obě činnosti najednou. Pokud máte koberec tak žádný problém. Automaticky se zvýší výkon sání. Poradí si i s vyšším prahem. Výhodou je i to, že si mohu naplánovat kdy bude probíhat úklid nebo do konce, když jsem v práci nebo mimo domov, že si ho spustím na dálku. V aplikaci zapnete úklid a než dorazíte domu je hotovo. Zvířecí chlupy od našich mazlíčků nebo drobky od dětí žádný problém. Se vším si poradí. Jestli váháte, zda si vysavač pořídit, tak určitě neváhejte. Cena nízká, kvalita vysoká. Ušetří vám čas i vynaložené peníze. Za mojí rodinu opravdu skvělá volba.
- Poměrně kvalitní mytí
- Často ztratí komunikaci, takže jsem zbytečně mapoval celý dům. Myje v pohodě lokálně.
Hodnotím to systémem který nemám rád. Produkt mám jen chvílí, ale vše funguje dle představ což se nedá říct o TESLE před tím. Vše funguje bez problému
Je to dokonalý vysavač a rotujíci mopy všechno vytřou
Výrobek jsem si vybrala pro dceru k narozeninám.
Věřím, že bude spokojená.
- Je nízký,projede skoro všude.
- Po dvou letech už bohužel žádné
- Mopování totálně k ničemu. Pořád na sucho
- Vysávání zmatené
- Do všeho naráží
- Zasekává se pod sedačkou v zakázané zóně
- Vybije se a nedokáže se vrátit sám na dok
- Každou chvíli hlásí že se vypne pro nízkou kapacitu baterie i když stojí v doku.
- Přestal se točit boční kartáček
- Chlupy od psů pořádně nedokáže nasát a tahá je pod sebou.
Takový robot se rovná nemít raději žádný. Úplně k ničemu. Po dvou letech už jsem se musel hodně krotit abych ho nerozšlapal. Již nikdy
- Tichý
- Účinný
- Konečně robot co umývá fakt pořádně
- Vše dělá sám
- Pro někoho může být app v Anglickém jazyce
Náš první robot byl Neato a ten byl super vydržel 6 let a umřela baterie. Nová baterie už byla k ničemu.
Náš druhý byl od Rowenty a obrovské zklamaní. Po dvou letech už jsme ztratili nervy a koupili si Xiaomi. Další týden bych už nevydržel a Rowentu rozšlapal.
Náš třetí je tento a zatím hodnotím na výbornou. Denně uklízí 170m2 v domácnosti se dvěma psy a výsledek je fakt vynikající.
- tichý
- úžasný na zvířecí chlupy
- zvládá prahy
- snadné ovládání
- chybí mi čeština, ale i slovenština super
Robotický vysavač mě nadchnul tichým chodem, rychlým nabíjením a hlavně jednoduchou obsluhou. Je úžasné, že rozbalíte krabici, stáhnete aplikaci, nastavíte a můžete vysávat. Perfekně zvládne vysávat i vytírat současně. Nemá vůbec problém přejít z hladkého povrchu na koberec. Pokud máte doma mazlíčci, vůbec se nemusíte bát pořídit si tento vysavač. Chlupy z mazlíčků mizí před očima jako jakékoliv smítko. Vůbec se vysáváním nehýří po místnosti.Za mě to je nejlepší koupě, protože kvalita převyšuje cenu, která je za mě opravdu pro každého dostupná. Když srovnám vysavač, který jsem měla doposud, tak tento mi ušetří čas, který věnuji něčemu jinému a hlavně mě nebolí záda. Oceňuji i místo, kam si vysavač zajede a dobíjí se. I nádoba se smetím se dobře vysype a mopovadlo lehce zacvakne. Je zkrátka hned po ruce a ihned připraven vykonat svojí práci.Když to shrnu, všem co máte malé děti a mazlíčci, super nákup. Doporučuji.
- funguje,
- vysava
- vyborne spolupracuje s Googlem
- ma jen jednu metlicku - to nechapu
- velmi hlucny pri narazeni do nabytku
- nesmyslne dlouho a z velke dalky (1m) najizdi na zakladnu - pripomina to spis pripojeni vermirne rakety na zakladnu s presnosti na setiny milimetru :D
- obcas se zasekne a dlouho premysli
- sice obcas vyjede na prekazku 2 cm ale vetsinou se na ni zasekne - neni na to pripraveny
- TP aplikace je super, ale pro vysavac nabizi jen minimum funkci - mapu sice nakresli, ale po vysati ji zapomene
Celkove spis zklamani. Mam vice chytrych vyrobku od TP a vzdy naprosta spokojenost - koupil jsme ho kvuli vysokym prahum, ale s temi si neporadi a ani neni schopen poradne vysat vice mistnosti naraz. Musi se prenaset.
- promyslene, levne,skvela aplikace ...
Vysava sice tise, ale velice hlucne "rachta" prednim naraznikem. Casto se nekde zamota, zasekne nebo kuosne - to predchozi vysavace ve stejnem prostredi nedelaly. Neprojede vsechno, spis nahodne. V porovnani s ostatnimi ve stejne cenove kategorii spis podprumer
Metlicka jen po jedne strane zpusobuje, ze kyz jede kolem zdi, tak na jednu stranu nesmeta - dost nesmyslne reseni ...
Ale s Google Home spolupracuje bezchybne :)
- vyzkoušel jse a funguje dobře
- Umí si zmapovat terén, uklízí systematicky, má možnost zvýšení výkonu, má jednoduché čištění, je tichý. Máme ho rádi!!!
- Komunikuje anglicky.
Mé očekávání se dplnilo, nemám připomínek
- Nemluví česky.
- Značka Miele mluví za vše ,
- spolehlivost
Prozatím spokojenost se značkou Miele .
- jednoduchá obsluha, výkonný a také vzhledný
jednoduchá obsluha, výkonný a také vzhledný, maximální spoikojenost
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »