Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače

• tichý robot
  • problém s vyššími prahy

Máme malé děti, čili hodně dbáme na pořádek na podlaze a musím říct, že tento robot se stal mým velkým pomocníkem. Vysavač zvládne všechno bez problémů. Jedinou nevýhodou je, že občas má problém s vyššími prahy. Jinak je poměrně tichý, takže ho můžeme používat i večer, když děti spí.

• zvládá i chlupy
  • vytírání
  • vyprazdňování

Jsme fakt spokojení. Máme doma dva psy a neustále jsme bojovali s chlupy všude po bytě. Robot si s tím ale poradí na jedničku. Umí vysávat i vytírat, což je super. Navíc se sám vyprazdňuje, takže i tato povinnost odpadla. Doporučuji všem, kdo mají domácí mazlíčky!

Doporučuje produkt
  • Výborně vysává i mopuje.
  • Nízká hlučnost.
  • Dokovací stanice se zásobníkem.
  • Slušná výdrž baterie.
  • Propracovaná aplikace v češtině.
  • Nic.

Zakoupili jsme tento vysavač jako náhradu za jiný nejmenované velké čínské značky. Primárně pro vysávání, mopování mělo být pouze jako doplněk. Nakonec mopování využíváme, protože na běžný provozní nepořádek v domě funguje výborně.
Máme všude tvrdé krytiny, se kterými si vysavač poradí bez problému. Vzhledem k tomu, že jej máme umístěný v hůře přístupném místě, zvolili jsme dokovací stanici se zásobníkem. Ta velmi usnadňuje údržbu - není třeba vyprazdňovat vysavač před každým čištěním, vysavač se o to postará sám a vy jen jednou za čas vyhodíte plný sáček.
Aplikace pro ovládání vysavače je velmi intuitivní s velkými možnostmi nastavení. Spárování s wifi a vysavačem proběhlo bez problému, při prvním použití si vysavač vytvoří mapu prostoru, kterou si můžete následně upravit podle svých potřeb - přidat virtuální zdi, oblasti bez přístupu, rozdělit/sloučit místnosti nebo označit, kde chcete pouze vysávat bez stírání apod. Map si takto můžete vytvořit víc.
V běžném provozu si kromě intenzity vysávání nebo mopování můžete vybrat, zda chcete provést pravidelný úklid celého prostoru nebo místnosti, zóny či konkrétního místa. Možnosti nastavení jsou opravdu bohaté a kromě mnoha jiných jazyků i v češtině.
Za mne dobrá volba a absolutní spokojenost.

• Tichý
  • Systematický pohyb
  • Nenaráží do nábytku
  • Nabíjecí stanice se zásobníkem
  • Aplikace v češtině, vše jednoduše nastavitelné
  • Pěkný design
  • 2v1 s mopem
  • Utěrku lze prát v pračce

Jsem velmi spokojená s vysáváním a příjemně překvapená mopováním. Vysavač je velmi tichý, neruší při práci. Více je slyšet jen, když se vyprazdňuje do zásobníku ve stanici, ale to jen krátce. Právě z této funkce jsem nadšená. Sice pravděpodobně přijdeme o nějaké kostičky lega, které jsem zachraňovala z předchozího vysavače, ale odpadlo vyklepávání zásobníku do odpadků, které vířilo prach. Vysavač zvládne dlouhé vlasy i kočičí chlupy. Aplikace je přehledná, v českém jazyce. Po zmapování celého domu, jsme rozdělili prostor do jednotlivých pokojů, u každého je možné zvolit sílu vysávání a vlhkost mopu - nastavila jsem jinou pro plovoucí podlahy a dlažbu. Líbí se mi, že robot projíždí vymezený prostor systematicky, nikde se nemotá a nevynechává mista. To je krásně vidět na mapách úklidu. Značně urychlil a zjednodušil úklid domu - vysává a já zatím dělám něco jiného a výsledek je perfektní. Robot zatím neumí "mluvit" česky, z nabídky jsme zvolili slovenštinu.

• Dlouhá výdrž baterie
  • Snadné zprovoznění
  • Vysaje zvířecí chlupy bez problémů.

Snadné první spuštění a zprovoznění co zvládne i začátečník s chytrými vysavači. Různé nastavení zón pro každý pokoj, např. kde nemá mopovat ale pouze vysávat. Dobrá vydrž na jedno nabití. Zvládá koberce i přejetí velkých prahů. Dokáže vysát a zároveň mopovat pokoje.Když ví že je vybitý sám si najde nabíjecí stanici a začne se nabíjet. Lze spustit čištění i manuálně tlačítkem na robotovi, velmi ulehčí čas s úklidem a můžete se věnovat jiným věcem mezitím co robot za vás vysává.

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 26. září 2024

(naposledy upraveno 26. září 2024)

• výdrž na nabití
  • vyjede i vysoké prahy
  • snadné ovládání

Měl jsem strach aby vysavač vysál všechny pokoje skrz vysoké prahy ale vysavač je hravě zvládne přejet , vejde se všude kam se normálním vysavačem nedostanete , tudíž uklidí i méně přístupná místa např. pod postelí ... S chlupy od králika si též poradil jak na linu tak na koberci a jako bonus podlahu i vymopuje. Uklidit zvládne na jedno nabití celý byt 3+1

Doporučuje produkt
  • Zvládá vysát zvířecí chlupy.
  • Snadné ovládání

Instalace zařízení i aplikace snadná, nepodařilo se nastavit český jazyk. Vzhled přístroje elegantní, možná trochu větší/vyšší. Mapování bytu proběhlo v pořádku. Do nábytku nenaráží, prahy mezi místnostmi mu nedělaly problém. Zajel i pod radiátory, gauč a postel. Na nejvyšší výkon vysáto bezchyby, zvládl i chlupy po domácím mazlíčkovi. Výdrž baterie dostačující. Nevýhoda malý zásobník na nečistoty, aplikace nehlásí chybu, když dojde k přerušení vysávání. Některá místa při mopování více mokrá než ostatní.o

Dreame X40 Ultra White

Dreame X40 Ultra White

Ověřený zákazník ITex24.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v ITex24.cz

• skvělý sací výkon,
  • vytírá skvěle i vč. zaschlých nečistot

absence češtiny hlavně v mobilní aplikaci z důvodu velkého množství speciálních funkcí

Sencor SRV 6485BK

Sencor SRV 6485BK

Ověřený zákazník Sencor TH

Přidáno: 25. září 2024

(naposledy upraveno 26. září 2024)

Zakoupeno v Sencor

• často uvízne

NEDOPORUČUJI!!!
Znovu nekoupím Senkor.

Reakce značky Sencor

Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi, se kterou si dovolíme nesouhlasit. Je nám velice líto, že jste rozhořčen tím, že vysavač byl zkoušen. Každý spotřebič, prochází kontrolou kvality ještě ve výrobním závodu. Kontrola zahrnuje vizuální inspekci a také testování funkčnosti, aby se zjistilo, že splňuje všechny specifikace a standardy. Je to standardem u všech spotřebičů, proto se někdy může stát že například i v úplně nové pračce kterou Vám dopravce přiveze, je voda. U tohoto modelu vysavače je gyroskopická navigace, která funguje tak, že si vysavač po prvním úklidu zmapuje místnost uloží do paměti, ale nezobrazuje ji. Následně se při dalších úklidech pohybuje systematicky podle mapy. Pokud byly provedeny v bytě nějaké změny, či přesuny nábytku, může dojít k uvíznutí. V případě že vysavač často uvízne, překontrolujte, zda Vaše pokrytí wifi v domácnosti je dostatečné a zda by nebylo vhodnější přesunutí základny do místa se silnějším pokrytím. S pozdravem Sencor.

CleanMate RV 600

CleanMate RV 600

Ověřený zákazník ROBOT WORLD bobik

Doporučuje produkt

mam kratce maka jak ma super

Xiaomi Robot Vacuum E10C

TESLA RoboStar iQ400

TESLA RoboStar iQ400

Přidáno: 24. září 2024

Zakoupeno v ROBOT WORLD

+ robot je nízký a zajede i pod topení
- vysávání není kvalitní , na zemi zůstane dost smetí

Sencor SRV 6450BK

Roborock S8 Pro Ultra Black

Martin Pokorný Martin Pokorný

Přidáno: 23. září 2024

Doporučuje produkt
  • Uklízí opravdu dobře, velká spokojenost.. podlahy čisté a minimální práce k údržbě vysavače
  • v poslední době se mi v procesu několikrát zastaví a píše, že je špinavý senzor na snímání prostoru. Pokud to bude pokračovat, přemýšlím o reklamci, je to opravdu čím dál častěji

Eta Rover 1248 90020

Eta Rover 1248 90020

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 23. září 2024

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • výborně vysává i mytí na mokro předčilo má očekávání

zatím nenacházím

Sencor EasyClean+ SRV 3160 TQ

Sencor EasyClean+ SRV 3160 TQ

martinreho martinreho

• Více účelový
  • Výkonný
  • Dlouhá výdrž
  • Hračka pro kočku

nejenom, že to splní vše v rámci úklidu ale zároveň zabaví mojí kočku. výkonný, dobře skladný. Vše zvládne. Lituji, že jsem nazakoupil již dříve.

Hobot Legee 688

Hobot Legee 688

Doporučuje produkt
  • občas se netrefí do základny

splnil očekávání, výsledek úklidu v pohodě

Concept VR 3115

Concept VR 3115

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Alza.cz

Nedoporučuje produkt

Pokud máte Android 14, nemůžete ovládat přístroj telefonem. Musíte mít telefon se systémem Android 13 a potom již bude funkční aplikace.

Xiaomi Robot Vacuum S10

Xiaomi Robot Vacuum S10

Ověřený zákazník Mobil Pohotovost Kosan

Přidáno: 22. září 2024

(naposledy upraveno 22. září 2024)

Zakoupeno v Mobil Pohotovost

Doporučuje produkt
  • poradí si i s členitým prostorem
  • nenaráží do věcí
  • rychlé a celkem intuitivní propojení s aplikací
  • dobré vysávání
  • vzhledově působí trochu lacině

Za dobrou cenu spokojenost, funguje samostatně a bez problémů. Prostor o 70 m2 vysaje za 75 minut.

Niceboy ION Charles Q10 White

Niceboy ION Charles Q10 White

Ověřený zákazník Niceboy.eu Ověřený zákazník

Přidáno: 21. září 2024

Zakoupeno v Niceboy.eu

• Všechno dělá sám

Největší problém je návod málo roepsany některé věci tam vůbec nejsou napsané třeba na co se používají kartáče které jsou dodány jak vysunout plast na vytirani návod mě připadá jako na starší tip nebo napsaný v Číně.

Reakce značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení robotického vysavače Niceboy ION Charles Q10.
Pokud potřebujete s čímkoliv poradit, obraťte se prosím na naši zákaznickou podporu: [email protected] / +420 733 555 255. Rádi Vám pomůžeme! :)
Pěkný den. Niceboy

Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25