Nejnovější recenze ze sekce Robotické vysavače
- Ten sací výkon je na koberci perfektní
- Chytrost (vysavače s kamerou a laserem) mě až překvapila s liniovým vysáváním a vytvoření 3D mapy domu
- Mopování s vibrační deskou na dlažbě je znát
Dobrý pomocník na psi chlupy :)
iClebo O5
Přidáno: 17. listopadu 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz
- uklízí jak má
- nefunguje wi-fi
- Ohromil mě. Opravdu kvalitně uklízí
- Nemusim vytirat
Xiaomi Robot Vacuum E5 Black
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Jsem s vysavačem spokojena.
Za mňa super, robí čo má.
Vytieranie je samozrejme blbosť ako pri každom robotuickom vysavači, proste rozotiera vodu z nádobky ako každý .
- Poměr cena výkon
- Napoprvé si zmapuje prostor a pak už pozná místnosti, které ale stále přemapovává dle aktuálního stavu
- Mopování funguje na bázi čerpadla, takže se nemusíte bát, že když zapomenete vyndat nádobu na mopování z vysavače, že by voda vytekla na podlahu.
- Aplikace:
- nabízí 3 stupně intenzity vysávání + noční
- nabízí 3 stupně intenzity mopování
- časování lze nastavit nejen podle hodin, ale můžu si vybrat i dny (např. přes týden v 15. hod. a o víkendu 7 hod.)
- Můžu ho nechat vysát i menší oblast, kterou si zvolím
- Můžu v aplikaci nastavit virtuální stěny
- Je vcelku jednoduché ho rozebrat (čistící kartáč, nádobku s filtrem atd...) a pohodlně vyčistit
- Funkce v aplikaci super, ale samotná appka by mohla být trochu modernější.
- Samotný vysavač je sice nízký na to, aby zajel pod gauč, těsně mu v tom ale překáží vystouplá kamera
- Sem tam nějaké to smítko nevezeme
- Oproti vyšším řadám je mopování pořád jenom "tahání hadru za sebou" ale v téhle cenové kategorii je to ok
- Pro někoho může být překážkou, že appka není v češtině
- Není úplně nejtišší. Nicméně když jsem si ho pustil v obýváku, dal jsem telku jen o trochu víc nahlas a dál se dalo koukat na seroš, takže nic hroznýho.
Zatím máme zhruba měsíc, používáme ho téměř každý den a funguje víceméně skvěle. Na takové to běžné vysání je to ideál a skvělej šetřič času.
Byt o velikosti cca 50m čtverečních má vysátý za zhruba půl hodiny.
Doporučuju koupit i s vyprazdňovací stanici - ušetří spoustu starostí a času s vyčištěním nádobky.
Máme v bytě králíka, takže občas nějaké to seno a chlupy vezme taky vcelku obstojně.
Ten co je zde na druhém obrázku není X10. X10 nemá vepředu kameru, ale "nárazník"
Dreame X40 Ultra Complete je skutečným mistrovským dílem mezi robotickými vysavači a mopy a překonal všechna moje očekávání. Tento robot dokáže úžasně zjednodušit úklidovou rutinu a vyniká ve všech ohledech, od výkonu až po inovativní technologie.
1. Výkon a čistota: Robotický vysavač Dreame X40 Ultra Complete má výkonný motor, který si poradí i s těmi nejodolnějšími nečistotami. Bez problému vysaje prach, vlasy i větší nečistoty, a to na různých površích včetně koberců a tvrdých podlah. Funkce mopu je výjimečná – podlaha po něm zůstává skutečně čistá, beze šmouh nebo zbytků nečistot. Díky tomu dokáže nahradit běžný ruční úklid.
2. Inteligentní navigace a radarový systém: Navigace je neuvěřitelně přesná díky pokročilému radarovému systému a integrované kameře. Robot si dokonale mapuje prostor, rozpoznává překážky a dokáže se jim elegantně vyhnout. Pohybuje se hladce a efektivně, aniž by narážel do nábytku nebo se zasekával. Je to inteligentní zařízení, které se dokáže přizpůsobit různým podmínkám domácnosti a každému úklidu.
3. Ovládání pomocí aplikace: Aplikace Dreame nabízí uživatelsky přívětivé prostředí s řadou funkcí, díky kterým mám nad robotem naprostou kontrolu. Mohu si naplánovat úklidové časy, nastavit různé režimy čištění nebo sledovat stav baterie a úroveň nádobky na vodu. Aplikace funguje plynule a intuitivně, což výrazně usnadňuje každodenní používání.
4. Funkce kamery a monitoring domácnosti: Integrovaná kamera přidává další vrstvu pohodlí a bezpečnosti. Kromě precizní navigace mi umožňuje sledovat, co se děje v mém domově i na dálku, což je obrovskou výhodou, pokud jsem mimo domov. Je to skvělá funkce, která přináší klid a zároveň praktické využití.
5. Skvělá autonomie a dlouhá výdrž baterie: Díky dlouhé výdrži baterie dokáže Dreame X40 Ultra Complete pokrýt celý můj byt na jedno nabití. Automaticky se vrátí do nabíjecí stanice, když je to potřeba, a poté pokračuje v úklidu přesně tam, kde skončil. To je velmi praktické, protože nemusím řešit nabíjení ani dohlížet na jeho práci.
Shrnutí: Dreame X40 Ultra Complete je mimořádně spolehlivý a efektivní pomocník pro každý domov. Jeho výkon, inteligentní navigace, snadné ovládání a pokročilé funkce kamery a radaru ho činí jedním z nejlepších robotických vysavačů na trhu. Úklid s ním je rychlý, bezproblémový a především – dokonale provedený.
iRobot Roomba Combo i8+ 8578
Registrovaný uživatel
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 13. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Bohužel sklamání mop pouze rozšmudla a zustanou fleky vysavač vracim v ramci 14 deni možnosti.
sklamani
Nemohu zatím hodnotit,mám jako dárek
- osvědčený pomocník
doporučuji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Celkova spokojenost s produktem.Neni co vytknout.
- SENCOR je dobrá volba!!!
- Uklidí sám a ušetří čas.
- marne hledam
- vypadava bocni kartac
- po par dnech pouzivani zacne vynechavat z uklidu nektere mistnosti
- v nekterych mistnostech vysaje jen cast plochy, na zbytek jakoby uplne zapomene
- dilenske zpracovani je vadne, napr. spatne se zpet zasouva zasobnik na odpad
- prilis mluvi, navic protivnou “cinskou” anglictinou
- ackoliv je napojen na wifi, pri vypojeni ze zasuvky a opetovnem napojeni se neaktualizuje cas a najednou misto vysavani ve stanoveny cas ve dne zacne vysavat v noci, coz spolu s tou zbytecnou promluvou je dokonaly budicek
Naproste zklamani.
- tichý
doporučuji
- V porovnani s nekolika dalsimi roborickymi vysavaci v poslednich letech me tento mile prekvapil. Vysaje i husty koberec na prvni prejeti.
ALZA tento produkt inzerovala jako "rozbaleny". Jenze ve skutecnosti se jednalo o vysavaz, ktery uz nekdo velmi intenzivne pouzival. Po aktivaci v aplikaci jsem nasel i mapy interieru puvodniho uzivatele, zjistil ze ma za sebou 42h provozu, zivotnost filtru, kartacu je na 72 %.
Cena takovou miru opotrebeni vubec nezohlednovala.
- oproti minulému typu 966 složitější ovládání a méně možností
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »